Konut Haberleri
09 Eyl 2014 13:41 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:48

Ağaoğlu ve Aktif Bank işbirliği!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi, Ağaoğlu ve Türkiye’deki en yenilikçi yatırım bankası olmasının yanı sıra en iyi yapılandırılmış finansman sağlayıcısı olan Aktif Bank ortaklığı ile hayata geçiriliyor

Ağaoğlu ve Aktif Bank işbirliği!
İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Projesi bugüne kadar 30.000’den fazla konut inşaatını başarıyla tamamlamış olan Türkiye’nin en seçkin inşaat grubu Ağaoğlu ve Türkiye’deki en yenilikçi yatırım bankası olmasının yanı sıra en iyi yapılandırılmış finansman sağlayıcısı olan Aktif Bank ortaklığı ile hayata geçiriliyor.

Proje kapsamında hafriyat, kapalı otoparklar, metro istasyonu, ortak alanların peyzaj çalışmaları ve rekreasyon alanlarındaki ticari ünitelerin tamamlanması gibi kalemler yer alıyor.

Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda dünyanın ilk on ekonomisi içerisinde yer almasını sağlayacak en büyük etkenlerden biri Uluslararası Finans Merkezi Projesi’nin varlığı olacak. Bu doğrultuda yine dünyanın en büyük metropolleri arasında gösterilen İstanbul hem jeopolitik hem de Uluslararası Finans Merkezi Projesi’nin varlığı ile sahip olacağı değeri daha da artıracak.

TCMB, ZİRAAT BANKASI, İŞ GYO, BDDK, SPK, VAKIFBANK, HALK BANKASI gibi önemli devlet kurumlarının yanı sıra Türkiye ve dünyanın önde gelen kuruluşlarının yer alacağı İstanbul Uluslararası Finans Merkezi için günlük yaklaşık 80-85 bin civarı çalışan ve ziyaretçi sirkülasyonu öngörüldü.
Birçok uluslararası konferans, organizasyon, konser gibi önemli etkinliklere ev sahipliği yapacak olan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi; bunların yanında antik sikkeler müzesi, alışveriş, eğlence olanakları ile hem yerli hem de yabancı yatırımcılar için bir cazibe merkezi niteliğinde.