Konut Haberleri
07 Nis 2016 11:46 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:11

Ağaoğlu projelerinin Avrupa, Asya/Pasifik satışları ERA Türkiye’ye emanet

ERA Türkiye, Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu ile önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

Ağaoğlu projelerinin Avrupa, Asya/Pasifik satışları ERA Türkiye’ye emanet
ABD merkezli ve Avrupa ile Ortadoğu’nun dev gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA'nın, Türkiye ve KKTC temsilcisi 'ERA Türkiye', Türkiye’nin yaşam mimarı Ağaoğlu projelerinin satışına yönelik önemli bir işbirliğine imza attı. Anlaşmayla birlikte Ağaoğlu projelerinin Avrupa ve Asya/Pasifik bölgelerindeki satışlarını ERA Türkiye yapacak.

ERA Türkiye ekibi Orlando/Florida’da yapılan ERA Kongresi’ne katılım göstererek, ERA ülke temsilcilerine, Ağaoğlu/ERA Türkiye işbirliğine ilişkin bilgiler paylaştı.

ERA Türkiye, Ağaoğlu projelerinin satışına 2016 Nisan ayı itibariyle başladı.

ERA Gayrimenkul hakkında:
Türkiye’nin de içinde bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin en başarılı gayrimenkul danışmanlık markası olan ve dünyada 3 bini aşkın ofise sahip ERA, merkezi ABD New Jersey’de bulunan ve yüzde 100’ü halka açık olan Realogy Group’un bünyesinde faaliyet gösteriyor.
Birçok gayrimenkul firmasını bünyesinde barındıran ve tüm markaları ile dünyanın en büyük gayrimenkul firması konumunda bulunan Realogy Group; ‘Zıp Realty’yi de satın alarak internet dünyasında da yerini aldı. Türkiye’deki faaliyetlerini ise Can Ekşioğlu’nun yatırımcısı olduğu ‘ERA Türkiye’ ile 2012 yılından beri sürdüren markanın 33 ofisi bulunuyor.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Hakkında
Ağaoğlu Şirketler Grubu, gayrimenkul geliştirmede 35 yıllık birikimi ve tecrübesi ile Türkiye’de lider, faaliyet gösterdiği inşaat, enerji, turizm ve sanayi sektörlerinde öncüdür. 1981’den bu güne 7 milyon metrekare inşaat alanında 30 binden fazla konut, ofis ve perakende birimi geliştiren Yaşam Mimarı Ağaoğlu, sadece gayrimenkul geliştirmeyi  değil yaşamı ve yaşam alanlarını geliştirmeyi de kendine misyon edinmiştir.  Son 5 yılda 2 milyar dolarlık satış ile yabancıya satışta da öncü ve lider konumda olan Ağaoğlu’nun geliştirdiği ve yönettiği projelerde United Nations of Ağaoğlu çatısı altında 94 ülkenin vatandaşı birlikte huzur içinde yaşamaktadır.