Konut Haberleri
18 Haz 2015 15:15 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:49

Ağaoğlu Medeniyetler Buluşması’na ev sahipliği yaptı

Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’nda bir araya gelen Ağaoğlu Ailesi, çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibini ve Antakya Medeniyetler Korosu’nu izledi. Ali Ağaoğlu, ‘Kültürel çeşitliliği, kültürel zenginlik haline getirmek için etkinliklerimiz sürecek. Bu etkinliğin en gurur verici yan

Ağaoğlu Medeniyetler Buluşması’na ev sahipliği yaptı
Ağaoğlu Şirketler Grubu bir ilke daha imza atarak Anadolu’dan Renkler ‘Medeniyetler Buluşması’nı gerçekleştirdi. 11 Haziran Perşembe akşamı Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşen buluşmaya 3 bin kişi katıldı. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı ve Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Ağaoğlu ailesi bir araya geldi.

Ekibimizle en iyiye…

Gecenin açılış konuşmasını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, “Her geçen gün büyüyen bir aileye sahibiz ve bundan son derece gurur ve mutluluk duyuyorum” dedi. Bu büyük aileyi her defasında yanlarında görmenin kendisini duygulandırdığını aynı zamanda da sorumluluklarını arttığını dile getiren Ağaoğlu, şöyle devam etti:

Güvenli ortam

“Biz Ağaoğlu olarak konut yapıyoruz, yaşam alanları inşa ediyoruz, insanların kaynaşacağı, dostlukların kurulacağı mekanlar oluşturuyoruz. Güvenli ve sağlıklı ortamlar sağlamaya çalışıyoruz. Bunu da ekibimle beraber en iyi şekilde yapıyoruz.

Biz büyük bir aileyiz

Türkiye’nin sosyolojik yapısı her geçen gün biraz daha değişiyor. Bu değişimle beraber de kültürel çeşitliliği, kültürel zenginlik haline getirmek için etkinliklerimiz devam edecek. Yapılan bu gösterinin bizim için en gurur verici tarafı ise tamamen çalışanlarımız tarafından organize edilmesi ve sahnelenmesidir. ”