Konut Haberleri
15 Şub 2015 01:08 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:23

Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklemek olmaz

Ağaoğlu Şirketler Grubu hemen teslim, yüzde 1 peşinat ve yüzde 35’e varan faiz desteğiyle yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında 60 aya yüzde 0,47, 120 aya ise yüzde 0,57 faiz uygulanacak

Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklemek olmaz
AĞAOĞLU Şirketler Grubu, yüzde 1 peşin ödemeli ve 60 aya yüzde 0,47, 120 aya ise yüzde 0,57 faiz oranları ile hemen teslim projelerinde yeni bir kampanya başlattı.

Ağaoğlu başrolde…

Reklam filminde Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu’nun kamera karşısına geçtiği kampanya 13 Şubat tarihinden itibaren My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde hemen teslim dairelerde üç hafta süreyle geçerli olacak. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ankara’da yapılan toplantının inşaat sektörüne değer verilmesi ve son dönemde yapılan hataların düzeltilmesi açısından verimli olduğunu vurguladı.

Tasarrufların artması lazım

Ağaoğlu, “Türkiye’de tasarrufların artması lazım, hükümetin konut almak isteyenleri desteklemesi ciddi bir gelişme. Biz Ağaoğlu olarak uygulamaya önem veriyor ve yeni kampanyamızla devletin destekleyeceği  yüzde 25 peşinata yüzde  15 hibenin dışında kalan yüzde 75’e destek olarak bu kampanyayı başlattık” dedi.

Türkiye büyüyecekse inşaatla büyüyecek

Ağaoğlu, “Türkiye büyüyecekse en büyük katkıyı inşaat sektörü sağlayacaktır. Bu ihmal edilmemeli” diye konuştu.

Yüzde 1 peşin
hemen taşın

AĞAOĞLU Şirketler Grubu, kampanya kapsamında yüzde 1 peşin ödeme yapan müşterilere, 60 ay vade için yüzde 0.47, 61-120 ay vade için 0,57 faiz oranı sunuyor. My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde hemen teslim dairelerde geçerli olacak kampanya 13 Şubat Cuma günü başlayacak. Kampanyanın geçerli olduğu My Towerland,
 İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ne yürüme mesafesinde,
 her biri müstakil kat bahçeli, kullanışlı kat planlarına sahip. 

Faiz desteği için yola çıktık

KAMPANYANIN detayları hakkında bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı şöyle konuştu: “Kampanyamız 13 Şubat Cuma günü başlıyor. Biz konut almak isteyenlere faiz desteği yapmak üzere yola çıktık. Tüketici bugünkü faiz oranlarıyla 10 yılda yüzde 60 faiz yükü üstleniyor. Biz Ağaoğlu olarak 120 aya 0,57 faiz uygulamak suretiyle tüketicinin üzerindeki faiz yükünün üçte birini alıyoruz. Üstelik bunu yüzde 1 peşinatla yapıyoruz. Kampanyamız My Towerland, My Home Maslak ve Andromeda Gold projelerinde hemen teslim dairelerde geçerli olacak” dedi. Rahvalı, devletin konut almak isteyenlere yapacağı yüzde 25’lik katkıyı çok önemli ve tasarruf miktarının yeterliliğini desteklemek için doğru bir adım olarak gördüğünü söyledi.