Güncel
05 Ara 2020 09:00 Son Güncelleme: 05 Ara 2020 10:57

Adana'da 100 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün! Milli Emlak ihaleyle satacak...

Adana'da ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat sunuluyor. Adana Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak ihaleyle 220 daire 100 bin TL satış fiyatıyla ihaleye çıkarılıyor.

Adana'da 100 bin TL'ye ev sahibi olmak mümkün! Milli Emlak ihaleyle satacak...

Ev sahibi olmak istiyenler için Adana'da 100 bin TL'ye daire satın alma fırsatı sunuluyor. Adana Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Yüreğir'deki 220 daire için ihale yapılacağını duyurdu. 

Kamuya ait olan 220 daire için başlangıç fiyatları 100 Bin TL ile 105 bin TL olarak belirlendi. Düzenlenecek olan ihaleye katılmak için 14 Aralık tarihine kadar başvuru yapılması gerektiği duyuruldu. 

Adana'da yer alan 220 mesken için ihale düzenleyecek olan Adana Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, söz konusu satışların nasıl, ne zaman ve nerede yapılacağını açıkladı. Konut satışları için gerçekleştirilecek ihale başvurularında dikkat edilecek hususları da açıklayan kurumun başvuru kılavuzunda yer verdiği detaylar şöyle: 

ADANA'DA 220 KONUT SATIŞI YAPILACAK

İhale başvuru duyurusunda söz konusu 220 konutun Adana'nın Yüreğir İlçesi Karşıyaka Mahallesi'nde bulunduğu duyuruldu.  14 Aralık tarihinde yapılacak ihale için katılımcı olmak isteyenlerin başvurularını konut satış şartnamesinde yer alan esaslara göre yapılacağını duyuran kurum şartnamenin mesai saatleri dahilinde Döşeme Mahallesi Mehmet Nuri SABUNCU Bulvarı No:53 Seyhan/ADANA adresinde bulunan Adana Valiliği Yerleşkesi  Defterdarlık  E. Blok adresinde bulunan Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Toroslar Emlak Müdürlüğünde bedelsiz olarak görülebileceğini duyurdu.