Konut Haberleri
29 Eki 2015 14:33 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:40

Adana Seyhan'da satılık gayrimenkul

Türkiye İş Bankası, Adana Seyhan'da bulunan ve iş alanı+konut+park alanı imarlı 96 bin 259 metrekare alanlı arsayı 63 milyon liraya satışa çıkardı..

Adana Seyhan'da satılık gayrimenkul
Türkiye İş Bankası, Adana'nın Seyhan ilçesi Ahmet Remzi Yüreğir Mahallesi'nde bulunan, Adana valiliği'ne yakın konumda, 96 bin 259 metrekarelik arsa niteliğindeki taşınmazı satışa çıkaracağını duyurdu. İş alanı+konut+park alanı imarlı olan arsanın fiyatı ise 63 milyon lira olarak açıklandı.



Fiyatı sebebiyle Adana'nın en pahalı arsaları arasında yer alan taşınmaz, Tekel Sigara Fabrikası'nın arkasında bulunmakta olup Cemal Beriker Bulvarı'na 220 metre,  Adana Merkez Otogarı'na 1,2 kilometre ve Şakirpaşa Havalimanı'na 1,7 kilometre uzaklıktaki konumu ile dikkat çekiyor. 

Yükseklik sınırı 38,5 metre olarak açıklandığı arsa Merkezi İş Alanında bulunmakta olup ticari amaçlı yapılar, bürolar, iş sahaları, gazino, lokanta, çarşı, mağazalar, bankalar, oteller, öğrenci yurdu, özel eğitim tesisleri, özel sağlık tesisleri, sinema, tiyatro gibi kültürel sosyal tesisler ve benzeri yapılar inşa edebilmek için uygun durumda. Ayrıca ticari kulalnıma ayırlan parsellerin üst katları da konut amaçlı kullanılabiliyor.