Konut Haberleri
01 Tem 2014 23:00 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:25

AdaLife'ta fiyatlar 475 bin liradan başlıyor

Maltepe'de Çolakoğlı Yapı imzasıyla yükselen AdaLife Maltepe projesinde hemen teslim daireler 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor...

AdaLife'ta fiyatlar 475 bin liradan başlıyor
Çolakoğlu Yapı  tarafından Maltepe'de inşa edilen AdaLife Maltepe projesi  Metro'ya ve E-5'e yaklaşık 500 metre mesafede konumlanmakta olup sahil yoluna 3 km, Bostancı İDO iskelesine 5 km mesafede yükseliyor. Proje çevresinde ise  süper marketler, özel sağlık merkezi, sağlık ocağı, ilkokul, anaokulu, Maltepe Devlet Hastanesi, Süreyyapaşa Hastanesi ve Maltepe Üniversitesi bulunuyor.

5500 metrekare eşil alana sahip olan AdaLife Maltepe projesinde 5 blokta toplam 116 daire yer alıyor. Yüzde 65 doluluk oramnına sahip olan ve ilk 4 bloğunda oturumun başladığı projede son blokta inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. 135 metrekare, 145 metrekare ve 148 metrekaer alanlı 3+1 daire seçeneklerinin sıralandığı projede 5. kattan itibaren deniz manzarası bulunmakta olup Merkezi Sistem (ısı pay ölçer) ısıtma, full ankastre ( ocak, davlumbaz, fırın, bulaşık makinesi ) , jakuzi, kamelyalar,oyun odası, oyun parkı, fitness center, bilardo, masa tenisi, kapalı otopark, profesyonel güvenlik, apartman görevlisi, kapalı devre kamera sistemi gibi donatı, donanım ve hizmetler de bulunuyor.

konutların hemen teslim olarak satıldığı AdaLife Maltepe'defiyatlar ise 475 bin TL 'den başlıyor. Projeden Konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.