Acun ve Mesut Özil yan yana iki villa yaptırdı

Mesut Özil ile Acun Ilıcalı Çeşme-Alaçatı Mahallesi'nde arsa satın aldı. Aynı arsa üzerinde Ilıcalı ve Özil birer süper lüks villa yaptırdı. Komşu olan ikilinin inşaatları sona erdi. 7 Haziran'da Amine Gülşe ile evlenecek olan Özil'in balayını 10 milyon TL'ye tamamlanan bu villada yapması bekleniyor.

Acun ve Mesut Özil yan yana iki villa yaptırdı - Sayfa 1

Futbol kariyerine Arsenal'de devam eden Mesut Özil, geçen yıl Acun Ilıcalı ile birlikte, Çeşme-Alaçatı Mahallesi'nde arsa satın aldı. Aynı arsa üzerinde Ilıcalı ve Özil, birer süper lüks villa yaptırdı. 

16
Acun ve Mesut Özil yan yana iki villa yaptırdı - Sayfa 2

Geçen yıl başlayan inşaatlar tamamlandı. Özil'in kendi alanı olan 2 parselde ve 3 bin 500 metrekare arazinde yaptırdığı 2 katlı villası, 10 milyon liraya tamamlandı. Ilıcalı'nın tek parselde yapılan villasının inşaatı da sona erdi.


26
Acun ve Mesut Özil yan yana iki villa yaptırdı - Sayfa 3

Amine Gülşe ile İstanbul'da dünyaevine girecek olan Özil, 2 sezondur tatil yaptığı Alaçatı'ya bu kez balayı için gelecek.

36
Acun ve Mesut Özil yan yana iki villa yaptırdı - Sayfa 4

Öte yandan Özil'in Alaçatı'nın merkezindeki Değirmen Dağı Mevkisi'nde bulunan villasının içinde ve dışında kendi zevkine göre oluşturduğu yaşam alanları dikkat çekti.


46