Güncel
25 Ara 2020 12:49 Son Güncelleme: 25 Ara 2020 13:32

Acun Ilıcalı lüks villasını zararına satışa çıkarıyor! Villayla ilgili detaylar...

Milyonların sevdiği, her tv programı olay olan ve reyting rekorları kıran ünlü TV patronu Acun Ilıcalı, şu sıralar satışa çıkardığı lüks villası ile gündemde.

Acun Ilıcalı lüks villasını zararına satışa çıkarıyor! Villayla ilgili detaylar...

Sahibi olduğu gayrimenkullerin değeri milyon dolarlarla ölçülen ünlü isim elinde bulundurduğu gayrimenkul yatırımları arasında takas yoluyla edindiği lüks villanın satışını yapmak için düğmeye bastı.

Survivor, O Ses Türkiye gibi Türkiye Televizyonlarında en fazla izlenen reyting canavarı programları, özel yaşantısı, genç sevgilileri ile gündemden düşmeyen ünlü TV sahibi Acun Ilıcali, sahibi olduğu gayrimenkuller magazin basınında geniş yer buluyor.

Milyonlarca takipçisi bulunan, genç sevgililerini ultra ünlü yapan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu gayrimenkullerin sayısı bilinmezken, son olarak sattığı lüks villasından takas yolu ile elinde kalan bir villa için satış aşamasına geldiği bildirildi.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ imzalı haberde, Bir süre önce Kuruçeşme’deki villasını 16.8 milyon dolara satan Acun Ilıcalı, o satıştan takas yoluyla sahip olduğu Ulus Yeşil Evler’deki tripleks villayı da satışa çıkardığı ifade edildi. Ilıcalı'nın zararına bu villayı satmaya çalıştığı kaydedildi.

TAKASTAN ALDIĞI LÜKS VİLLAYI ZARARINA SATACAK

Bundan kısa bir süre önce Beşiktaş ilçesinde, Kuruçeşme bölgesinde bulunan ve oldukça yüksek bir edere sahip lüks villasını satan Acun Ilıcalı, bu satıştan kısmen nakit, bir bölümünü ise başka bir villa ile takas ettiği kaydedildi. Ilacalı, bu takastan elde edilen Ulus semtinde bulunan 3 katlı, havuzlu lüks villayı satma kararı aldı.  Daha önceleri sıkça basında yer alan ve eski eşi Şeyma Subaşı'na boşanma esnasında verdiği iddiaları ile gündeme gelen İstanbul'da Beşiktaş ilçesinde Ulus semtinde bulunan lüks villanın satışı için düğmeye basan Ilıcalı, henüz villayı elinden çıkaramadı.  Üç katlı, havuzlu villa için 5 milyon dolar isteyen ünlü televizyoncu, 3.4 milyon dolar zarar etmiş gibi göründüğü ifade edildi.

EN ETKİLİ 500 İŞ İNSANI ARASINDA

Dünyaca ünlü Variety Dergisi global medya sektörünün En Etkili 500 İş İnsanı listesine girmeyi başaran Acun Ilıcalı, yıllık olarak belirlenen global medya sektörünün En Etkili 500 İş İnsanı listesinde 2018 ve 2019 yıllarından sonra üçüncü kez yer almayı başardı. Oldukça yeni ve etkili bir proje ile Türkiye ve Dünya yayıncılık platformları tarihinde önemli bir yatırımı hayata geçirmek üzere olan ünlü isim Ilıcalı, yeni dijital platformu 'Exxen', 1 Ocak 2021'de yayın hayatına geçirmek için büyük yatırım ve zaman harcıyor. Bu kapsamda elinde nakit bulundurmak istediği öngörülen Ilıcalı'nın bazı gayrimenkulleri zararına da olsa gözden çıkardığı ve yeni yatırımı için hazırda tutmayı tercih ettiği belirtiliyor.

 

ETİKETLER
#Acun Ilıcalı