Güncel
11 Şub 2021 09:52 Son Güncelleme: 11 Şub 2021 10:28

Acun Ilıcalı Düzce'de çiftlik arazisi satın aldı! Survivor platosunu oraya kuracak

TV8'in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisini satın aldığı iddia ediliyor. 18 milyon TL'ye gerçekleşen satışın ardından konuşulan ise Survivor'ın ve diğer yarışmaların artık bu çiftlikte çekilecek olması...

Acun Ilıcalı Düzce'de çiftlik arazisi satın aldı! Survivor platosunu oraya kuracak

Düzce'nin Gölormanlı köyüne talih kuşu kondu! Acun Ilıcalı, Taç Tarım'a ait 50 dönümlük çiftlik arazisini satın aldı. Düzce'deki yerel haber kanalları ve gazeteler satışla ilgili iddiaları okurlarına ulaştırdı. 

18 milyon TL'ye gerçekleştiğıi öne sürülen çiftlik arazisi satışının ardından Acun Ilıcalı'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Ancak çıkan haberlerle birlikte Gölormanlı ve çevresinde hareketli günler başladı. 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın Gölormanlı köyündeki 50 dönümlük çiftlik arazisine yüksek teknolojili platolar kuracağı belirtiliyor. Başta Survivor olmak üzere yarışma programlarını yeni kurulacak olan platoda çekeceği konuşulan Acun Ilıcalı'nın daha önce de köye birkaç kez geldiği ve araziyi çok beğendiği ifade ediliyor. 

Acun Ilıcalı'nın Gölormanlı köyündeki çiftlik arazisi satışı ile ilgili çıkan haberlerin ardından bölgede heyecanlı bir bekleyiş başladı. Bugüne dek kendi halinde bir köy olarak varlığını sürdüren Gölormanlı'da kurulacak olan platolarla hareketli günlerin başlayacağı bekleniyor. 

Arazi fiyatlarının da artmasının beklendiği bölgede Acun Ilıcalı 'talih kuşu' olarak değerlendiriliyor. 

ETİKETLER
#Acun Ilıcalı