Konut Haberleri
10 Ara 2014 11:31 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:16

6 yıldır satılamayan proje: Sinpaş Bosphorus City!

Sinpaş GYO'nun ödüllü diye pazarladığı proje Bosphorus City’de satış şoku! Daire alanların yaşadığı sıkıntılar ortalığa dökülünce daireler de elde kaldı.

6 yıldır satılamayan proje: Sinpaş Bosphorus City!
Emsali olmayan proje olarak nam salan, ki bölgede de bir benzeri olmayan proje, teslim edildiği 2010 yılından bu yana hala sıfır (0) olarak satılıyor. 

Vatandaş aldığı fiyatın yarısına satamıyor ama proje kendi başına satmıyor. Projelerini satabilmek için her yolu deneyen, aile konsepti olarak lanse ettiği projeyi satamayınca 1+1'e çeviren firma, Bosphorus'ta ne yapacağını bilemedi. 

Sinpaş GYO Bosphorus City'den 2008 sonunda 500 bin TL’ye daire alan bile var. 

Böyle pazarlandı….

İstanbul Boğazı'nın topografik özellikleriyle özdeş, boylamasına uzanan arazinin elverişli topografyası; 7 Tepeli şehir İstanbul'un, titizlikle projelendirilen 2. Boğazı Bosphorus City için ilham kaynağı oldu. Şimdi ise boğazın benzersiz güzelliğini ayrıcalıklı bir yaşam ile sunan ve bugüne kadar binlerce seçkin ailenin ev sahibi olduğu Bosphorus City’de, yaşam tüm hızıyla devam ediyor.

Bu yıl 23’üncü kez dünyanın en iyi gayrimenkul projelerinin taçlandırıldığı MIPIM Ödülleri’nde, Türkiye'nin ilk temalı konut projesi olan Bosphorus City, bu yıl onur konuğu olan Türkiye'nin en iyi projesi seçildi.