Toki
22 Tem 2013 14:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:31

42 farklı TOKİ projesinin başvuru dönemi bugün başladı!

32 ayrı şehirde hayata geçirilen 42 TOKİ projesinin başvuru dönemi bugün itibariyle başladı

42 farklı TOKİ projesinin başvuru dönemi bugün başladı!
Toplu Konut Uygulama Başkanlığı tarafından hayata geçirilen 42 ayrı TOKİ projesi için bugün başvuru dönemi başladı. 32 şehirde satışları başlayan TOKİ Konutları'na başvurular 22 Temmuz -30 Eylül tarihleri arasında yapılabilecek.
 
1.Adana Karaisalı 1. Etap Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Adana Karaisalı 1.Etap Alt Gelir Grubu  kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile ve yalnızca engelli kategorisinde Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Adana Karaisalı kapsamında yer alan konut 83,67 metrekare büyüklüğünde. Projede dairenin fiyatı 84 bin 525 TL'den başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
2.Adana Sarıçam Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 312 konutluk Adana Sarıçam Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 16 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Adana Sarıçam kapsamındaki 16 konut 83,28 metrekare büyüklüğünde. Projede konutların fiyatları 64 bin 450 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
3.Adana Yüreğir Akkuyu 2. Etap Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 232 konutluk Adana Yüreğir Akkuyu 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.TOKİ Adana Yüreğir Akkuyu kapsamındaki konutlar 64,71 metrekare. Projede fiyatlar 46 bin 436 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
4.Adıyaman Merkez Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Adıyaman Merkez Toplu Konut Uygulamaları kapsamında üretilecek toplam 338 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Adıyaman Merkez Konutları kapsamında yer alan konutların  109 adeti 114,8 metrekare ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 229 adet konut ise 143,98 metrekare 3 oda 1 salon. Projede 2+1 daireler 88 bin 474 liradan, 3+1 daireler 110 bin 112 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
5.Adıyaman Merkez Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 700 konutluk Adıyaman Merkez Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan13 adet konut; kurasız başvuru önceliğine 
göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Adıyaman Merkez Konutları kapsamında satışa sunulan kontular 67,50 metrekare ile 84,43 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 43 bin 566 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
 
6.Ağrı Merkez- Suçatağı Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ağrı Merkez - Suçatağı Toplu Konut Uygulaması kapsamında 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Ağrı Merkez Suçatağı Konutları kapsamında yer alan konutlar 120,12 metrekare ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede fiyatlar 100 bin 765 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
7.Ankara Elmadağ 1. Etap Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 344 konutluk Ankara Elmadağ 1.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Elmadağ Konutları kapsamında yer alan konutlar 84 bin 43 metrekare. Projede fiyatlar 60 bin 378 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
8.Ankara Temelli Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Temelli Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplam 4 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut  alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.TOKİ Ankara Temelli Konutları 119,42 metrekare ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 75 bin 269 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
9.Antalya Çıplaklı 2. Etap Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 480 konutluk Antalya Çıplaklı 2. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 11 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Antalya Çıplaklı Konutları 67,50 metrekare. Projede fiyatlar 39 bin 333 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
10. Bursa Orhangazi 3. Etap Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 784 konutluk Bursa Orhangazi 3. Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Bursa Orhangazi Konutları 84,39 metrekare. Projede fiyatlar 102 bin 162 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
11. Çorum Merkez Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Çorum Merkez Toplu Konut Uygulaması kapsamında 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Merkez Konutları 130,88 metrekare büyüklüğünde. Projede fiyatlar 106 bin 260 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
12.Çorum Merkez Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 652 konutluk Çorum Merkez Alt Gelir ve Yoksul Grubu kapsamında yer alan 1 adet alt gelir grubu konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Merkez Alt Gelir Grubu Konutları 65,10 metrekare. Projede fiyatlar 37 bin 830 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
13.Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 256 konutluk Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Çorum Merkez Celilkırı Alt Gelir Grubu Konutları'nın büyüklüğü 64,71 metrekare. Projede fiyatlar 57 bin 254 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
14.Diyarbakır Üçkuyular 4. Etap Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Diyarbakır Üçkuyular 4. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.TOKİ Diyarbakır Üçkuyular 4. Etap Konutları 3+1 olarak tasarlandı. Konutların alanları ise 146,42 metrekare. Projede fiyatlar 117 bin 951 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
15.Düzce Kaynaşlı Belediye Projesi Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Düzce Kaynaşlı Belediye Projesi kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 6 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile ve yalnızca engelli kategorisinde Açık Satışa 
sunuluyor. TOKİ Düzce Kaynaşlı Konutları'nın alanları 83,90 metrekare. Projede fiyatlar 64 bin 831 liradan başlıyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız
 
16.Edirne Fırınlarsırtı Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 282 konutluk Edirne Fırınlarsırtı Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 4 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.TOKİ Edirne Fırınlarsırtı Konutları 67,71 metrekare olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 47 bin 119 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
17.Edirne Merkez Hadımağa Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Edirne Merkez Hadımağa Toplu Konut Uygulaması kapsamında D tipi 6 adet konut ve C1 tipi 3 adet konut olmak 
üzere toplam 9 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Edirne Merkez Hadımağa Konutları'nda fiyatlar 125 bin 18 liradan başlıyor.

Detaylı bilgi için tıklayınız
 
 
18.Elazığ Zafran  Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 636 konutluk Elazığ Zafran Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut  alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Elazığ Zafran Konutları'nda daireler 64,71 metrekare. Projede fiyatlar 53 bin 238 liradan başlıyor.
 

Detaylı bilgi için tıklayınız
 
19.Elazığ Zafran 2. Etap Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Elazığ Zafran 2. Etap Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplam 66 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ Elazığ Zafran 2. Etap Konutları'nda fiyatlar 62 bin 748 liradan başlıyor.
 

Detaylı bilgi için tıklayınız
 
20.Giresun Merkez Aksu Mahallesi Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 150 konutluk Giresun Merkez Aksu Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan  4 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Giresun Merkez Aksu Mahallesi Konutları'nda dairelerin alanları 84,50 metrekare. Projede fiyatlar 70 bin 250 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
21.Gümüşhane Yenimahalle Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 198 konutluk Gümüşhane Yenimahalle Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Gümüşhane Yenimahalle Konutları 64,71 metrekare. Projede fiyatlar 58 bin 464 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
22.İstanbul Tuzla 3. Etap Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İstanbul Tuzla 3. Etap Toplu Konut Uygulamaları kapsamında toplam 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru 
önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Tuzla 3. Etap Konutları 3 oda 1 salon 111,18 metrekare olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 190 bin 724 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
23.İzmir Tire Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, İzmir Tire Toplu Konut Uygulaması kapsamında 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma 
ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ İzmir Tire Konutları'nda fiyatlar 105 bin 997 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
24.Kayseri Merkez Melikgazi Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kayseri Merkez Melikgazi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 12 adet konut; kurasız 
başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile ve yalnızca engelli kategorisinde Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Kayseri Merkez Melikgazi Konutları'nda fiyatlar 59 bin 27 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
25.Kırşehir Kayabaşı 3. Etap Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir Kayabaşı 3. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 105 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Projede 2+1 konutlar 75 bin 868 liradan, 3+1 konutlar 88 bin 872 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
26.Kocaeli- Gölcük Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kocaeli-Gölcük Toplu Konut Uygulaması kapsamında 1 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 128 bin 903 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
27.Konya Meram 1. Etap Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Konya Meram 1. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre 
konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Projede dairelerin fiyatları 126 bin 863 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
28.Malatya Darende 1. Etap Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Malatya Darende 1.Etap toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut 
seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Malatya Darende Konutları'nın fiyatları 71 bin 77 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
29.Malatya Darende 2. Etap Belediye Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Malatya Darende 2. Etap Belediye Projesi kapsamında 2 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Projede dairelerin fiyatları 72 bin 367 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
30.Malatya İnönü Üniversitesi ( Merkez Çamurlu Mevkii) Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Malatya İnönü Üniversitesi (Merkez Çamurlu Mevkii) Projesi kapsamında yer alan 5 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile ve yalnızca engelli kategorisinde Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Malatya İnönü Üniversitesi Konutları'nın fiyatları 63 bin 864 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
31.Manisa Akhisar Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 436 konutluk Manisa Akhisar Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Manisa Akhisar Konutları kapsamındaki konutlar 82,12 metrekare. Projede fiyatlar 68 bin 518 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
32.Mersin Erdemli 1. ve 2 Etap Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Mersin Erdemli 1. Ve 2. Etap Toplu Konut  Uygulaması kapsamında toplam 3 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Proje kapsamındaki konutların fiyatları 112 bin 53 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
33.Niğda Altunhisar 2. Etap Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Niğde Altunhisar 2.Etap toplu konut uygulaması kapsamında 1 adet konut; kurasız, başvuru önceliğine göre konut 
seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Toki Niğde Altunhisar 2. Etap Konutları'nın fiyatları 76 bin 830 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
34.Adapazarı Korucuk 3. Etap Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Adapazarı Korucuk 3.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 3 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile ve yalnızca engelli kategorisinde Açık Satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 58 bin 154 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
35.Şırnak Güçlükonak Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak Güçlükonak Toplu Konut Uygulaması kapsamında 11 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut 
alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Şırnak Güçlükonak Konutları'nda fiyatlar 130 bin 88 liradan başlıyor. 
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
36.Şırnak Uludere Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şırnak Uludere Toplu Konut Uygulaması kapsamında 16 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Projede 3+1 dairelerin fiyatları 130 bin 88 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
37.Tokat Niksar Derebağ  3. Etap Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 296 konutluk Tokat Niksar Derebağ 3.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 1 konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Tokat Niksar Derebağ Konutları'nda 75,38 metrekare dairelerin fiyatları 81 bin 706 liradan başlıyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
38.Uşak Aybey Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 176 konutluk Uşak Aybey Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. Projede dairelerin fiyatları 50 bin 361 liradan satışa çıkarıldı.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
39.Yozgat Merkez Mutafoğlu Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Yozgat Merkez Mutafoğlu Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 9 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu Konutları'nın fiyatları 61 bin 431 liradan başlangıç gösteriyor.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
40.Zonguldak Çaydeğirmeni 2. Etap Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Zonguldak Çaydeğirmeni 2.Etap Belediye Projesi kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız  başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile ve yalnızca engelli 
kategorisinde Açık Satışa sunuluyor. Projede satışa çıkarılan 2 oda 1 salon 86,95 metrekare büyüklüğündeki dairenin fiyatı 71 bin 675 lira olarak belirlendi.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
41.Tekirdağ Malkara Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 240 konutluk Tekirdağ Malkara Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Açık Satışa sunuluyor. TOKİ Tekirdağ Malkara Konutları'nda fiyatlar 44 bin 671 liradan başlıyor. Satışa çıkarılan dairelerin alanları 64,71 metrekare.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
42. Kilis Merkez Demirciler Mahallesi Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Kilis Merkez Demirciler Mahallesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile ve yalnızca engelli kategorisinde Açık Satışa sunuluyor. Projede satışa çıkarılan 83,28 metrekare dairenin fiyatı 67 bin 424 lira olarak belirlendi.
 
Detaylı bilgi için tıklayınız
 
Yasegül Özdemir / Emlakeki.com