Konut Haberleri
09 Tem 2016 17:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:28

300 lira kiraya sinirlenen kapıcı evi ateşe verdi

Adana Seyhan'da kapıcı olarak çalışan bir vatandaş, başka bir işte daha çalışarak ek iş yapmaya başladı. Durumu öğrenen apartman yönetimi, kapıcıdan 300 TL kira istedi. Buna sinirlenen kapıcı evi ateşe verdi.

300 lira kiraya sinirlenen kapıcı evi ateşe verdi
Adana’nın Merkez Seyhan ilçesindeki Pınar Mahallesi'nde yer alan Serenity Apartmanı'nda görevli olan apartman görevlisi Barış Kayhan,  kendisinden 300 lira kira isteyen apartman yönetimine kızarak kapıcı dairesini benzin döküp yaktı.

İddialara göre başka bir işte daha çalışmaya başlayan Barış Kayhan isimli apartman görevlisi kendisinden 300 lira kira isteyen apartman yönetimi ile tartıştı. Başka bir işte daha çalışmaya başlaması üzerine normalde kendisine ücretsiz olarak tahsis edilen kapıcı dairesi için 300 lira kira talep edilen Kayhan, apartman yönetiminin kira talebini kabul etmedi.



Ramazan Bayramı'nda ise yine kira sebebiyle apartman yöneticileriyle tartışan Kayhan, 21 katlı apartmanın zemin katında bulunan dairede eşi Yüksel ve 2 çocuğu ile de tartışma yaşadı. Bugün ise öğle saatlerinde bir plastik şişe içerisindeki benzinle evine gelen Barış Kayhan, çocukları ve eşini evden çıkarraak evi ateşe verdi. tfaiye ekipleri yangını söndürüken daire kullanılamaz hale geldi. Kayhan ise evi ateşe verdikten sonra kaçtığı için polis tarafından aranıyor.
ETİKETLER
#ev #Adana #kapıcı