Konut Haberleri
26 Mar 2016 17:26 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:09

3 günde 5 bin kişi

Gayrimenkul sektörünün küresel ölçekli en büyük etkinliklerinden Cityscape Turkey Fuarı, 3 günde 5 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı...

3 günde 5 bin kişi
İlk defa Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirilen ve uluslararası gayrimenkul sektörünün küresel çaptaki en kapsamlı organizasyonları arasında yer alan Cityscape Turkey’i 3 günde 5 binin üzerinde kişi ziyaret etti. Beklentilerin üzerinde katılım sağlanan fuar, kurumsal yatırımcıların, bireysel yatırımcıların ve proje sahiplerinin mutlu ayrılmasını sağladı.

ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Cityscape Turkey Fuarı'nın  bu denli başarılı olması sebebiyle 2017 yılında çok daha geniş katılımlı bir Cityscape Turkey organizasyonu için şimdiden hazırlıklara başlandığını söyledi.

Daha önce Birleşik Arap Emirlikleri (Dubai, Abu Dabi), Mısır, Katar, Güney Kore, Kuveyt ve Suudi Arabistan’da gerçekleştirlen bu yıl da istanbul'da yapılan Cityscape fuarı çok sayıda ülkeden proje sahipleri ve yatırımcıları aynı çatı altında buluşturarak hem dev işbirlikleri yapılamsına hem de bireysel ve kurumsal alıcıların avantajlı yatırımlar yapmasına olanak sağlıyor.