Konut Haberleri
24 Ara 2014 14:22 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:20

3 bin 500 TL’ye ev almak için son 5 gün

Kartal'da 2 blok halinde yükselen Mai Residence'ın ilk bloğu 2015 Mart'ında, ikinci bloğu ise 2015 Eylül'de teslim edilecek.

3 bin 500 TL’ye ev almak için son 5 gün
Mai Residence, FerYapı imzasıyla, İstanbul'un yükselen değeri Kartal'da E-5 üzerinde inşa ediliyor. Projenin, yüzde 1 peşinatla dairenizi seçtirip, ödemeleri 1 yıl ötelediği kampanya ise yoğun ilgi görüyor. FerYapı finansmanıyla, Kartal metro durağına 5 dakika mesafedeki bu ayrıcalıklı projede 3 bin 500 TL peşinatla ev sahibi olmak için son 5 gün.

‘Doğru Yerde Doğru Proje' felsefesiyle bugüne kadar hayata geçirdiği tüm projelerde yüzde 100 başarı yakalayan FerYapı, İstanbul'un yükselen değeri Kartal'da E-5 karayolu üzerinde, muhteşem adalar manzaralı Mai Residence'da ikinci bloğun teslimini Eylül 2015'te, ilk bloğun teslimini ise Mart 2015'te gerçekleştiriyor. Anadolu yakası metrosunda Kartal durağına 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alan projede 3 bin 500 TL peşinatla ev sahibi olmak için son tarih 28 Aralık.

Ödemeler taşınınca başlıyor

FerYapı'nın Mai Residence'da hayata geçirdiği kampanya kapsamında ödemeleri 1 yıl öteleme imkânı sunuluyor. Yani, bu ayrıcalıklı projede ev sahibi olmak isteyenler bugün yüzde 1 peşinatla evini seçip, isterlerse Mart 2015 teslimi gerçekleşecek olan ilk blokta ya da Eylül 2015'te teslim edilecek ikinci bloktaki evlerine taşınıp, ödemelerine başlayabilecekler.

2+1 dairelerde 2 bin 800 TL'den başlayan kredi taksitleri

Anadolu yakası metrosunda, Kartal durağına 5 dakikalık yürüme mesafesinde olan Mai Resindence'da FerYapı'nın müşterilerine sunduğu bir diğer kolaylık ise, verimli metrekare çözümleri ile planlanmış 2+1 dairelerde, 2 bin 800 TL'den başlayan kredi taksitleri ve yüzde 1 KDV avantajı. Mai Residence sakinleri, evlerinde adalar manzarasının keyfini ‘balkonlarından' çıkarırken, bir FerYapı klasiği olan geniş alanlı sosyal aktivite alanlarından da faydalanabilecek.

E-5 üzerinde, ulaşım aksının tam ortasında

Mai Residence, İstanbul'un yatırım ve yaşam değeri gün geçtikçe yükselen değeri Kartal'da yükseliyor. Muhteşem adalar manzaralı projede Anadolu yakası metrosunda, Kartal istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde, E-5 karayolu üzerinde yer alıyor. Gerek son kullanıcıdan gerekse yatırımcılardan ilgi gören Mai Residence, muhteşem konumu ile her geçen gün değerine değer katacak bir proje olarak öne çıkıyor.