Yeni Projeler
29 Eyl 2015 16:08 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:29

13 yeni proje geliyor! İşte Ekim'de satışa çıkacak projeler...

Ekim ayında 13 projede satışa hazırlanılıyor. Eylül'de satışa çıkamayan projelerle Ekim de hareketli geçecek gibi görünüyor. İşte o projeler...

13 yeni proje geliyor! İşte Ekim'de satışa çıkacak projeler...


1-) Cathay Group/Park 1001/Basın Ekspres Yolu

Basın Ekspres Yolu'nda inşa edilen Park 1001 projesi, Cathay Group tarafından yükseliyor. Konut, ofis, home ofis, otel, ticari alan ve açık AVM'nin bulunacağı proje toplam 5 blok 1067 konut, ofis ve 25.000 metrekare ticari alandan oluşacak. Marriott Hotel'in yanı başındaki 35 bin metrekarelik alan üzerinde (Eski Elektrikçiler Sitesi) hayata geçirilecek Park 1001 projesinde talep toplanıyor. Sosyal alanlar ve cadde dükkânların da yer alacağı projede, 1+1’den 3+1’e farklı tipte daire seçenekleri planlandı.

Konut ve mağaza kullanımlı satışların başlayacağı A blok 11.170 metrekareden oluşuyor. 1+1 ve 2+1 tipi daire seçeneklerinin yer aldığı bloğun teslim tarihi ise 2017 Aralık olacak. Proje; Atatürk Havaalanı'na 3, Olimpiyat Stadı'na 9, Marmaray'a 17 km uzaklıkta konumlandırılıyor.

2-) Mes Turkuaz/Mes Turkuaz Bahçelievler/Bahçelievler
.
Mes Turkuaz'ın hayata geçireceği Meydan Merter Alışveriş Merkezi yerine yapılacak projesinde çalışmalar başladı. İnşaat alanının çevresi kapandı. Söz konusu Real Meydan Merter AVM'de son günlerde mağazalar kapanmaya başlamıştı. İlk olarak Deichmann sonrasında Koton ve en son olarak English Home'un kapandığı AVM'de şu anda halen çocuk oyun alanları açık...

İnşaat kısmının da kapanarak reklam panolarının asıldığı projede aktif olarak internet sitesinin de açılışı yapıldı. Site üzerinden ön talep toplanıyor. Proje yakında satışa çıkacak.

İki blok halinde yükselecek olan projede aldığımız bilgilere göre yıl sonuna doğru tamamen yıkım ve çalışmalar da başlayacak. Projede yer alan bloklar 21 katlı tasarlanacak. Mes Turkuaz Meydan Merter projesinde toplam 380 konutun yanı sıra 23 adet ticari birim de yer alacak. Söz konusu proje kapsamında alt katta yer alan Real Marketi ise faaliyetine devam edecek.

Toplamda 44 bin 316 metrekare alandan oluşacak olan projede 5 bin metrekare kiralanabilir alan bulunacak. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alacak. Projenin 2018 yılında tamamlanması hedefleniyor. Proje; Efes Pilsen Bira Fabrikası'nın yan tarafında Doğa Koleji ve Kemal Has Lisesi'ne ve Ağaoğlu My City Bahçelievler'e yakın alanda kuruluyor. Projenin yeri; Merter, Bahçelievler olarak geçerken Güngören Belediyesi'ne ise 5 dakikalık mesafede yer alıyor.

3-) Propa İnşaat/Propa Rezidans/Kartal

Propa İnşaat imzası ile yükselen Propa Kartal Rezidans 35 katlı olarak tasarlanan kule halinde yükselecek. Projede satışlar yakında başlayacak.

İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal ilçesinde, Yakacık metro istasyonuna ve toplu taşıma duraklarına yakın bölgedeki proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.

Proje kapsamında 250 tane rezidans daire ve 4 bin metrekarelik ticaret alanı bulunuyor. E-5 Otoyolu’na cepheli konumda olan Propa Kartal'da inşaat çalışmalarının Ekim ya da Kasım ayında başlaması planlanıyor.

4-) Kameroğlu İnşaat/Pelican Hill Ihlamur Evleri/Büyükçekmece

Kameroğlu İnşaat‘ın hayata geçirdiği Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinde satışlar Eylül'de başlayacaktı. Projede satışlar ertelendi. Büyükçekmece'de 250 dönümlük dev arazide 112 villa kapasitesi ile inşa edilen Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinde büyüklükleri 440 ile 540 metrekare arasında değişen 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon konut tipi seçenekleri sunuluyor.

Yüzde 80’i tek katlı olan villaların dubleks seçenekleri de mevcut. Ihlamur Evleri’nde villaların brüt alanları 440 ile 540 metrekare arasında değişiyor. Ev sahipleri Pelican Hill bünyesindeki 4 bin metrekarelik Pelican Life Club’taki cafe&restaurant, açık ve kapalı yüzme havuzu ve spor tesisi imkanlarından da yararlanabilecek.

Projedeki villaların 21’i dubleks, 91’i ise tek katlı olarak tasarlandı. Villaların 2 bin ila 2 bin 500 metrekare arsa payları bulunuyor. Her villanın kendine ait özel bahçesi ve 70 metrekare büyüklüğünde yüzme havuzları mevcut durumda. Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinde teslim işlemlerinin Aralık 2016 tarihinde yapılması planlanıyor.

5-) Dağ Mühendislik/Tual Adalar/Kartal


Toplam 48 bin 157 metrekare arsa alanında inşa edilen Tual Adalar projesi, Dağ Mühendislik tarafından inşa edilecek. Proje kapsamında 700 konut yer alıyor.

Kartal'da hayata geçirilen Tual Adalar projesinde ön talep toplanıyor. Projedeki daireler yakında satışa çıkacak.

Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek projenin sosyal alanları içinde kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu gibi donatılar yer alıyor.

6-) Tarlabaşı 360/Çalık Gayrimenkul/Taksim


Türkiye’nin en önemli dönüşüm projelerinden biri olan Tarlabaşı 360’da yeni etaplar için Ekim'de lansman yapılacak. 24 Ekim'de lansmanı yapılacak projede 4 ve 5. etap satışları Ekim'de başlayacak. İstiklal ve Abdi İpekçi’ye çok yakın bir konumda yer alan proje toplamda 9 adadan oluşuyor. Projede yüksek gökdelenlerden ziyade 4-5 katlı binalar bulunacak.

Tarlabaşı 360 projesi mahalle konseptiyle inşa ediliyor. Eğlence unsurlarının yanı sıra bakkal ve manav gibi mahalle konseptine uygun dükkanlara da yer verilecek. Önümüzdeki yıl projenin ilk etabı açılacak.


7-) Bahçeşehir Park/Atmaca Grup/Bahçeşehir

Bahçeşehir Park projesi, Atmaca Grup tarafından inşa ediliyor. Bahçeşehir Göleti büyütülmesi kapsamında kalan 99 bin 858 metrekare büyüklüğündeki 607 ada 10 parsel üzerinde hayata geçirilecek olan Bahçeşehir park projesinde 130 adet ticari birim ve 130 cadde mağazası olacak. Projede satışlar 10 Ekim'de başlayacak.

Ayrıca rezidans dairelerin de yer alacağı projede daireler için 11 kattan meydana gelen 2 blok hazırlandı. Projede daire fiyatları 1,7 milyon liranın üzerinde satışa sunulurken dükkanların metrekare birim fiyatlarının 30 bin liranın üzerine çıkması bekleniyor. Ultra lüks olarak nitelendirilen proje Atmaca Grup'un Bahçeşehir Göleti kapsamında ihaleyle aldığı ve halkın tepkisini çeken alanda yer alıyor. Nisan ayında Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir’de gölet alanı ihale ile yapılaşmaya açmıştı. Ancak bölge halkı yapılaşmaya karşı çıkmıştı. 4 ay süren belirsizlik neticeye ulaşmış Atmaca Grup 103 milyon liraya arsayı satın almıştı. Bu arsada ticari üniteler yer alacak.

Konut kısmını ise Atmaca Grup 2 yıl önce Mesa-Nurol’dan satın almıştı. Ancak her iki kısım da aynı proje adı altında birleşecek. Projedeki konutlar 4 oda 1 salondan başlayacak. Resmi satışların Eylül'de başlayacağı projede konutların altındaki ticari üniteler kiralanabilinecek.


8-) Artaş, Aydınlı ve Invest/Vadistanbul Park/Maslak

Vadistanbul projesi, Artaş, Aydınlı ve Invest ortaklığıyla hayata geçiriliyor. Vadistanbul projesinin Bahçe olarak adlandırılan sonrasında ise Park olarak belirlenen etabı da Ekim ayında satışa çıkacak.3 etap halinde tasarlanan Vadistanbul projesi, 424 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor. 2 bin 500 konuttan meydana gelen Vadistanbul projesi Evyap Holding’e ait arsa üzerinde konumlandırılıyor.

Vadistanbul projesi kapsamında 108 bin metrekarelik alışveriş merkezi ve 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan 29 bin metrekarelik cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 24 bin metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor.Vadistanbul projesinin ilk etabı olan Vadistanbul Teras 1.111 daireden meydana geliyor. Vadistanbul Teras; 2014 yılında konut teslimlerine başladı.

Vadistanbul'un ilk etabı Vadistanbul Teras 1.111 konuttan meydana geliyor. 2014'te teslimleri başlayan Teras etabında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor.Vadistanbul Bulvar etabında cafe, restoranlar, alışveriş merkezi, ofisler ve 5 yıldızlı uluslararası otel yer alıyor. Bulvar etabı Haziran 2016'da teslim edilecek. Vadistanbul'un üçüncü yani son etabı Vadistanbul Park'ta 1.400 adet konut yer alıyor. adistanbul Park'ta 120 bin metrekare ofis ve 23 bin 500 metrekare mağaza satışa sunulacak.

9-) Makro-Akyapı Ortaklığı/Park Mavera/Kayabaşı


Makro-Akyapı Ortaklığı'nın Başakşehir Kayabaşı'nda hayata geçirdiği Park Mavera projesinin ikinci etabında resmi işlemler tamamlandı ve ruhsat Eylül başında alındı.

14 bloktan meydana gelen Park Mavera 2. etap projesinde bloklar 14 - 25 kat arasında olacak. 45 bin 389 metrekare alanda inşa edilecek olan Park Mavera 2. etap projesinde 556 adet rezidans ve 252 adet ticari üniteden meydana geliyor.

İlk etabında 672 adet rezidans ve 338 adet ticari ünite yer alan Park Mavera 2. etap kısmında daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi sosyal donatılar olacak. İnşaat alanı 200 bin metrekare olan Park Mavera 2. etap projesi kapsamında yer alan dairelerin Ekim ayında satışa çıkması hedefleniyor.

10-) Mika İnşaat/Mika Naturalis/Kemerburgaz

Mika Naturalis projesi, Mika İnşaat tarafından hayata geçirilecek. Proje; Kemerburgaz'da inşa edilecek. Ekim'de satışa çıkması planlanan Mika Naturalis Kemerburgaz projesi; 3,5 dönüm alan üzerinde yükseliyor.

Toplamda 3 bloktan meydana gelen Mika Naturalis Kemerburgaz projesinde toplam daire sayısı ise 70 olarak belirlendi. Mika Naturalis Kemerburgaz projesinde yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde tasarlandı.

İnşaat çalışmalarının da Ekim'de başlayacağı Mika Naturalis Kemerburgaz projesinde fiyatlar henüz belirlenmedi. Mimarisinde Progetto CMR & DNA Mimarlık'ın yer aldığı projede inşaat alanı ise 16 bin metrekare olarak belirlendi. Mika Naturalis Kemerburgaz projesi; İstanbul Caddesi'ne 500 metrelik mesafede Koru Caddesi üzerinde inşa ediliyor.

11-) Ferko İnşaat ve Hun Yapı/Gökvadi/Göktürk

Ferko İnşaat ve Hun Yapı'nın birlikte hayata geçireceği Göktürk projesi Gökvadi'de Ferko İnşaat tarafından verilen bilgilere satış tarihi belli değilken Hun Yapı'nın sitesinde yer alan bilgiye göre inşaat çalışmaları Ekim 2015'te başlıyor.

117 bin metrekare arsa alanına sahip Gökvadi Göktürk projesinin 2 senede tamamlanması planlanıyor. Yatırım değeri 1 milyar dolar olarak belirlenen proje villalardan meydana gelecek.

450 bağımsız üniteden oluşacak Gökvadi Göktürk projesinde inşaat alanı ise 135 bin metrekare olarak belirlendi.

12-) Saklıhan İnşaat/Saklıvadi Konakları/Beylikdüzü

Saklı Vadi Konakları projesi, Saklıhan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 18 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Saklı Vadi Konakları projesi, Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü Adnan Kahveci Mahallesi'nde yükseliyor.

Satışların Ekim'de başlayacağı Saklı Vadi Konakları Beylikdüzü projesinde 295 konut yer alacak. Proje Kalekent projesinin güneyinde yer alacak. Saklı Vadi Konakları Beylikdüzü projesinde teslimler 30 ay sonra yapılacak. Saklı Vadi Konakları Beylikdüzü projesinde toplamda 9 blok yer alıyor.

Saklı Vadi Konakları Beylikdüzü projesindeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı. 1+1 konutların yer almayacağı Saklı Vadi Konakları Beylikdüzü projesinin sosyal alanlarında hamam, bay bayan ayrı fitness salonu ve açık - kapalı olmak üzere 2 havuz yer alacak.

13-) Rams Yapı/Kule Rams/Ümraniye

Kule Rams projesi, Rams Yapı tarafından inşa edilecek. Ekim'de satışa çıkacak projede ön talep süreci de başladı.

Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de hayata geçirilecek Kule Rams projesi kapsamında fitness center, çocuk oyun alanları, açık-kapalı otopark, sauna, havuz, yürüyüş alanları bulunuyor.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer alacağı Kule Rams projesi kapsamında tek blokta 64 konut yer alacak. Sample Style ve Sample Park projelerinde satışları tamamlayan Rams Yapı, Sample Home projesinde ise satışlara devam ediyor.


Kübra GENÇ/Emlakeki.com