Dekorasyon
21 Ağu 2015 11:56 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:09

ZMT Toros'la banyo dekorasyonlarında enerji tasarrufu sağlıyor!

ZMT Toros, 30 yılı aşkın tecrübesiyle yüksek teknoloji ürünü ıslak hacim ekipmanları, otel banyo aksesuarları ve WC dezenfeksiyon sistemleriyle, enerjiden tasarruf sağlıyor, doğayı koruyor.

ZMT Toros'la banyo dekorasyonlarında enerji tasarrufu sağlıyor!

Islak hacim ekipmanları alanında faaliyet gösteren ZMT Toros, havalimanı, AVM gibi kamuya açık alanlarda inşa edilen WC'ler, otel, hastane ve kamu kuruluşlarında kullanılan son teknoloji ürünü dezenfektan ve sterilizasyon sistemlerinin satış, kurulum ve servisini 30 yılı aşkın süredir başarıyla gerçekleştiriyor. ZMT Toros, ıslak hacim ekipmanları kategorisi altında el kurutma makineleri, fotoselli otomatik manuel kağıt havlu vericileri, WC kağıtlıklarının yanında sağlık sektöründe kullanılan dezenfektan ve batikon dispanserleri, otel oda ve genel alanlarda kullanılan pantolon presleri, saç kurutma makineleri, makyaj ve tıraş aynaları gibi çok geniş bir ürün yelpazesinde hizmet sunuyor.
Pazara 1984 yılında, turizm sektörüne yönelik olarak oda ve banyo içi aksesuar tedarikçisi olarak giriş yapan ZMT Toros, Almanya’dan Taiwan’a birçok markanın mümessilliğini üstlenirken, kapsamlı projelere yönelik olarak özel yerli üretim de gerçekleştiriyor. ZMT Toros sektörde öncü olan Marplast, Nofer, Anda, Airdri, Fast Dry, Ophart, Bobson, Steiner, Chia Cheng, Appor/Deb markalarının mümessilliğini de üstleniyor. ZMT Toros hijyenik ve çevre dostu teknolojik ürünleri ve sağladığı satış sonrası destek ile rakiplerinden ayrılıyor.

Günümüzde gelişen çevre bilinci ile birlikte tuvalet ve banyodaki su, kağıt havlu ve sabun tüketiminin artarak israfa dönüşmesinin fark edilmesinin ZMT Toros’u geri dönüşümlü çevre dostu ürünler; düşük enerjiyle tasarruf sağlayan, paslanmaz çelik ve sert plastik uzun ömürlü ekipmanlar sunmaya teşvik ettiğini ifade eden ZMT Toros Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Toros "Hilton ve Radisson Blu gibi dev otel zincirleri başta olmak üzere 4 ve 5 yıldızlı 50'den fazla otelde; Haliç Kongre Merkezi, Cemal Reşit Rey gibi bir çok önemli kongre merkezinde; Memorial, Acıbadem ve Amerikan Hastaneleri de dahil olmak üzere 40’tan fazla hastanede; Sabiha Gökçen, Ankara Esenboğa Havaalanı gibi birçok havalimanında, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda bizim ekipmanlarımız yer alıyor. Bunun yanı sıra fabrikalar, okullar, restoranlar, kafeteryalar, iş merkezleri, şirket genel müdürlükleri, plazalar, askeri birlik ve devlet dairelerinin de yer aldığı 320 bayi kategorisinde işbirliği içinde olduğumuz firma ve 800’den fazla direkt müşterinin yer aldığı bir portföyümüz bulunuyor. Sektörde en eski olmanın vermiş olduğu deneyim ve bilinçle doğal kaynaklara saygılı, enerji tasarrufu sağlayan ve performansı artıran yüksek teknoloji ürünlerine odaklandık. Çevresel bilincini destekleyen, enerji ve doğal kaynakların tasarrufuna yönelik ürünlere öncelik veriyoruz. ZMT Toros, bu bakış açısı ve ürünlerin teknik destek ve sorumluluğunu doğrudan sağlamasıyla pazarda bir adım öne çıkıyor" diye konuştu.