Konut Haberleri
28 Ağu 2015 13:03 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:15

Zeytinevleri Çanakkale: Kalbi Ege'de kalanların projesi...

Zeytinevleri Çanakkale projesinde avantajlı fiyatlarla satışlar devam ederken projede teslimler yakında yapılacak...

Zeytinevleri Çanakkale: Kalbi Ege'de kalanların projesi...
Ata Demirer'in filmlerinin bir bölümüne ev sahipliği yapan Çanakkale Geyikli'deki Zeytin Evleri'nde teslimler çok yakında başlayacak.

Bozcaada, Assos ve Kaz Dağları'na sadece yarım saat mesafede yer alan ZeytinEvleri projesi asırlık çam ormanının kenarında, zeytin ağaçları içinde denize sadece 150 metre mesafede bir yaşam sunuyor.

Zeytin Evleri Çanakkale'de yer alan villalar 110 metrekare alana sahip dublekslerden meydana geliyor. Zeytinevleri Çanakkale projesi Kumburun Köyü'ne yakınlığı ile doğal bir yaşam ve yöresel ürünlerle de buluşmanızı sağlıyor.

Doğal ürünlerin doğayla bütünleşmiş alanda hayat bulduğu Zeytinevleri'nde dubleks villaların fiyatları da 150 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler Mayıs 2016'da teslim edilecek.

Aile konseptiyle yükselen proje yaz kış kullanımına uygun. Proje eşsiz Kaz Dağları manzarasına, Assos, Bozcaada ve Ege Deniz'ine de hakim alanda...

17 bin 500 metrekare alana sahip Zeytin Evleri Çanakkale projesi 2 etap halinde tasarlandı. Banka kredisine uygun proje sosyal alanlar açısından da oldukça zengin durumda.

Boğaz, deniz, şehir orman manzaralı dairelerden meydana gelen Zeytin Evleri Çanakkale projesi tamamen deprem yönetmeliğine de uygun olarak tasarlandı...

Adres : Kumburun mevkii Geyikli-Ezine/Çanakkale
Telefon : 0532 392 95 21
Web : http://www.bizimzeytinevleri.com/
Kübra GENÇ/Emlakeki.com