Konut Haberleri
12 Mayıs 2017 15:40 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:10

Yörsan’dan yine tadından yenmez bir fırsat!

Türkiye'nin en lezzetli markası 'Yörsan' konut sektöründe de tadından yenmez bir fırsatla geliyor. Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas uygun ödeme imkanları ve eşsiz konumu ile satışa çıkıyor.

Yörsan’dan yine tadından yenmez bir fırsat!
Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group,  Yöryapı şirketiyle  Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

53 yıllık Yörsan’ın kurucusu ve ortağı Yörük Ailesi, gayrimenkul sektöründe “Yöryapı” markasıyla faaliyet gösteriyor. Yörsan'ın süt ve süt ürünleri sektöründe Türkiye’nin ilk 3’ünde olduğunu söyleyen Yörsan ve Yöryapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Teoman Yörük, aynı başarıyı inşaatta da gösterip devler liginde oynayacaklarını belirtti. 



SARAY ZERAFETİ SUNUYOR

Yör Group, Yörsan ile 53 yıldır insan sağlığına verdiği önemi Yöryapı ile yaşam mekanlarına aktarıyor. Evlerinizde uzun yıllar huzur ve güvenle yaşamanız için sağlamlıktan estetiğe her konuya ayrı özen gösteriyor. Acıbadem’de Saray Zarafeti sunan Yör Palas’ın öne çıkan özellikleri; konumu, teknolojik alt yapısı, yalıtımı ve seçmiş olduğu çözüm ortakları.

METROYA SADECE 5 DAKİKA

Avrasya Tüneli’ne 1 km, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 6 km, Metro istasyonuna 5 dakika, Akasya Alışveriş Merkezi’ne 10 dakika, Metrobüs durağına 15 dakika yürüme mesafesinde bulunan Yör Palas, gözde lokasyonuyla İstanbul’un tamamına zahmetsizce ulaşma kolaylığı sağlıyor.

EN AKILLI KONUT PROJESİ

Acıbadem’in en akıllı konut projesi olma özelliğini taşıyan Yör Palas’ta Akıllı Klozetler, Akıllı Klimalar  Akıllı Jeneratör, Akıllı Kapılar ve Akıllı Ev Sistemi yer alıyor. Akıllı ev teknolojisi en üst seviyede yer alarak, yaşam standardınızı yükseltiyor. İçinde tatil senaryoları, evden çıkış senaryoları, gece senaryoları seçenekleri bulunuyor. Elektrik, ısı, panjur, concierge, kamera kontrolü gibi yaşamınızı kolaylaştıran birçok özellik barındırıyor. 

UYGUN ÖDEME PLANLARI

Projede 4+1 bahçe dubleks, 3+1 standart daire, 4+1 ve 4+2 çatı dubleksinden oluşan 20 özel daire bulunuyor. Dairelerin teslimi Ekim 2017’de yapılacak. Lansmana özel %10 indirim ve %25 Peşinat   %0 Faiz 24 Ay Vade fırsatı ile Acıbadem'in en prestijli projesini alma şansını kaçırmayın!