Konut Haberleri
17 Ara 2014 11:54 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:18

Yılbaşı öncesi sıkı rekabet

Yılbaşı alışveriş pastasından daha fazla pay almak için rekabet eden alışveriş merkezleri (AVM) birbirinden cazip hediyelerle müşteri çekmeye çalışıyor.

Yılbaşı öncesi sıkı rekabet
Yeni yıl öncesi rengarenk süslenen AVM'ler, çeşitli aktivitelerle 2015'i karşılamaya hazırlanıyor. Sayıları son dönemde artan AVM'ler, yılbaşı alışverişinde daha fazla müşteri çekebilmek için önceki yıllarda olduğu gibi birbirinden cazip hediyeler vadediyor.

Armada Alışveriş Merkezi, geçen yıl müşterilere Mercedes SLK verirken, bu yıl Jeep Cherokee kazanma şansı tanıyor. Ziyaretçiler Armada'dan 1 Mart 2015'e kadar yapacakları her 100 liralık harcamaya karşılık bir çekiliş hakkı kazanacak. Talihli müşteri çekilişle belirlenecek.

Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi de ziyaretçilerini araç sahibi yapacak AVM'ler arasında yer alıyor. Müşteriler, Panora'dan 16 Şubat 2015'e kadar yapacakları her 250 liralık alışveriş karşılığında 3 Mercedes GLA 200 AMG'den birini kazanma şansı yakalayacak.

CEPA Alışveriş Merkezi de yeni yılda talihli müşterilerinin ayağını yerden kesecek. Ziyaretçiler, 15 Ocak'a kadar CEPAKART veya CEPASO Kartla aynı gün içinde yapacakları 200 lira ve üzeri alışverişle 3 BMW'den birinin sahibi olabilecek.

Yeni yılı The Cavern Beatles Partisi ile karşılayacak Next Level AVM'de ziyaretçilerini otomobil sahibi yapacak. Geçen yıl şanslı müşterisine Range Rover Sport kazanma fırsatı sunan Next Level bu yıl hediye tercihini otomobilden yana kullandı. Next Level Alışveriş Merkezinden 15 Şubat'a kadar Next Card ile toplamda 150 lira ve katlarından alışveriş yapanlar 3 Mercedes Benz CLA 200 Style'den birinin sahibi olma şansını elde edecek.

ANKAmall Alışveriş Merkezi, 18 Şubat'a kadar her 100 liralık alışveriş için 1 çekiliş hakkı kazandıran otomobil kampanyası düzenliyor. Kampanya sonunda çekilişle AVM'nin müşterilerinden biri Mercedes CLA 200 Urban sahibi olacak.

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nden yapılacak her 100 liralık alışverişle bir çekiliş hakkı kazanılacak. Çekiliş sonucunda bir talihi Hyundai İx35 kazanacak.

Müşterilerine otomobil vadeden bir diğer AVM ise Kentpark. Ziyaretçilerine her 200 liralık alışverişe kampanya kapsamında bir çekiliş hakkı veren Kentpark, şanslı müşterisine BMW 420d Grande Coupe hediye edecek.