Dekorasyon
10 Tem 2015 11:26 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:55

Yazın enerjisini evinize yansıtın

Yaz mevsiminin enerjisini evde de yaşamak isteyenler için yaz dekorasyonu hakkında altın değerinde ipuçları..

Yazın enerjisini evinize yansıtın
Yaz mevsiminin cıvıl cıvıl enerjisini evlerine taşımak isteyenler Evmambo.com’ un deneyimli uzmanları kolaylıkla uygulanabilecek dekorasyon önerilerini sizin için hazırladı.

Dekorasyonun tabiattan ayrı düşünülmesinin mümkün olmadığını belirten Evmambo.com, kumsalın izlerini taşıyan sarıyı, denizi evinize getirecek maviyi ve gökkuşağını hatırlatan parıltıyı birkaç küçük dokunuşla evinize taşıyabileceğinizin altını çiziyor.

Evinize yaz mevsimini hatırlatan küçük dokunuşlar zamanı

Ev dekorasyonunda yaz ritmini yakalamak için, gök kuşağının parıltılı renklerini kullanmaya özen göstermek gerektiğini belirten Evmambo.com, size tatilin hafifliğini hatırlatacak küçük dokunuşları evinize taşımaya davet ediyor. Banyonuza koyacağınız deniz kabukları, evinize yapacağınız yaratıcı deniz mavisi stickerlar ile bu hatırlatmalara başlayabilir, alacağınız deniz bibloları ile evinizin bir bölümünü yazlık bir alana çevirebilirsiniz. Önemli olanın yaz mevsimini size en çok hatırlatacak küçük şeyleri evinizde toplamak olduğunu belirten Evmambo.com,  seçeceğiniz güzel bir kahve kupası ya da çay bardaklarının da yaz için vazgeçilmeziniz olabileceğini belirtiyor. 

Evinizde yaz değişikliği mi istiyorsunuz:  Büyük adımlar atın!

Evmambo.com uzmanlarının “evimin dekorasyonunu değiştirmek, yazın enerjisi ile yepyeni bir görünüme kavuşturmak istiyorum” diyenler için de önerileri var. Bunun için yapmanız gereken az sayıda eşyayı değiştirmek ve cesur olmak. Örneğin, salonunuza alacağınız güzel bir sahil fotoğrafı ile salon renklerinizi kombinleyebilir, seçeceğiniz uygun renkteki koltuk örtüleri ile yepyeni bir salon yaratabilirsiniz. Ayrıca dekorasyonunun geneline uygun olarak alacağınız biblolar ile bu uyumu destekleyebilirsiniz, isterseniz deniz teması yaratın, isterseniz seçtiğiniz tablo ile uyumlu renkleri tercih edin. Karar sizin!

Son dokunuş, yaz mevsiminin kokularını unutmayın!
Evmambo.com uzmanlarının son önerisi ise hafızayı en çok etkileyen koku öğesi ile evinize bir yaz dokunuşu gerçekleştirmek. Evde doğru enerjiyi yakalamak için doğru renklere yer verdiniz, küçük ya da büyük değişiklikler ile evinizin tüm enerjisini yenilediniz, yapmanız gereken bir şey kaldı. Size yazı hatırlatan hafif kokular ile bu güzel dekorasyonu desteklemek.

Kaynak: Milliyet