Konut Haberleri
29 Haz 2017 17:09 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:15

Yatırımcıların gözü İzmir'de!

İzmir, markalı konut üreticilerinin tercih ettiği iller arasında yerini aldı. Gayrimenkul sektörünün öncülerinden Sur Yapı da bölgede proje hazırlığını tamamladı ve ruhsatını bekliyor.

Yatırımcıların gözü İzmir'de!
Markalı konut üreticileri İstanbul'un yanı sıra İzmir'de de konut projeleri geliştirmek için atağa geçti. Emlak Konut GYO'nun da gerçekleştirdiği arazi ihaleleri İzmir'e olan ilgiyi artırdı. 

SUR YAPI RUHSATINI BEKLİYOR
Milliyet'ten Duygu Erdoğan'ın haberine göre bölgede proje hazırlığını tamamlayan Sur Yapı ruhsatını bekliyor.

KONUTDER'in Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ay sonuna kadar ruhsatlarını almaları durumunda projeye başlayacaklarını ifade etti.

"CANLILIK ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE DEVAM EDECEK"
İzmir’de artan yatırımlara ve potansiyele dikkat çeken Elmas, “İzmir, son dönemde konut fiyatları en çok artan illerden bir tanesi. İzmir’in konut piyasasında bir canlılık var, önümüzdeki dönemde de devam edeceğini öngörüyoruz. Yatırım noktasında uzun dönem geride kaldı. O yüzden talep de var. Bu da sektör tarafından değerlendiriliyor.” ifadelerini kullandı.

Daha önce proje üretip ara veren, ya da bölgede ilk projesini üretecek gayrimenkul firmaları yeni çalışmalarına başladı. Dap Yapı, bölgeye 500 konutluk rezidans projesiyle giriş yapacak.