Konut Haberleri
14 Haz 2016 14:19 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:25

Yaşam Plus Bağcılar'dan Babalar Günü fırsatı

Diztaş İnşaat, yapımı biten ve teslimlere başlanacak olan Yaşam Plus Bağcılar’da sınırlı sayıdaki son daireler için Babalar Günü’ne özel indirimle yeni bir fırsat sunuyor.

Yaşam Plus Bağcılar'dan Babalar Günü fırsatı
İnşaat sektörünün birçok alanında faaliyet gösteren Diril Group, Diztaş İnşaat olarak İstanbul’un iş hayatının ve ulaşım akslarının kalbinde bulunan Bağcılar’da Yaşam Plus projesini teslim etmeye hazırlanıyor. Diztaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Diril, “Yaşam Plus Bağcılar projemizde teslimlere en yakın zamanda başlayacağız. Satışlarımızı büyük ölçüde bitirdik. Stoğumuzdaki sınırlı sayıda daire için de yaza girmişken bir kampanya yapalım dedik. Burada satış ofisimize genelde aileler geldiği için ikna edilen son kişiler de hep ailenin babası oluyor. Bu yüzden değerli babalarımız için Babalar Günü’ne özel 18-19 Haziran günlerinde “ilave % 2” indirim fırsatı sunacağız,” dedi.



Yaşam Plus Bağcılar’daki ticari alanlara değinen Hüseyin Diril, “Projemizin metro istasyonuna yakın oluşu, araç ve insan trafiğinin yoğunluğu nedeniyle yan yana 17 dükkandan oluşan küçük bir meydan AVM konseptinde ticari alanlar oluşturduk. Burada cafe, restoran, süpermarket, giyim ve diğer hizmet sektörüne hitap eden, bölge insanının tüm ihtiyaçlarını bir kalemde karşılayabileceği mağazalar olacak. Projemizde teslimlerin başlayacak olmasıyla birlikte bu ticari alanlarımızı da satışa açtık”, dedi.