Sektörel
24 Tem 2015 14:07 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:59

WhatsApp'tan bomba yenilik

Akıllı telefon kullanıcıları, WhatsApp'ın sesli arama özelliğini kota aşımı korkusu olmadan kullanabilecek.

WhatsApp'tan bomba yenilik
Popüler mobil mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın geçtiğimiz aylarda kullanıma giren sesli arama özelliğine bir güncelleme geldi.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLMUŞTU

Geçtiğimiz aylarda akıllı telefon kullanıcılarının uygulama üzerinden sesli görüşme yapmalarına imkan veren özellik dakikada 1.3 MB'lık kota kullanımına neden olduğu gerekçesiyle eleştirilerin hedefi olmuştu.

Kullanıcılardan gelen bu eleştiriyi dikkate alan WhatsApp, söz konusu özelliğini güncelledi. Yeni özellik sayesinde sesli görüşmeler sırasında harcanan veri miktarını azaltmanız mümkün oluyor.

KOTA AŞIM KORKUSU OLMAYACAK

Başka bir deyişle akıllı telefon kullanıcıları WhatsApp'ın sesli arama özelliğini kota aşımı korkusu olmadan kullanabilecek. Başka bir deyişle akıllı telefon kullanıcıları WhatsApp'ın sesli arama özelliğini kota aşımı korkusu olmadan kullanabilecek.

Güncellemenin iPhone kullanıcılarının hizmetine sürüleceği tarih ise şu an için bilinmiyor. Skype ve Viber benzeri kullanım sunan WhatsApp'ın bu özelliği ilk olarak Android cihazlarda kullanıma sunulmuş, sesli arama özelliği daha sonra iPhone ve diğer platformlar için de güncellenmişti.
ETİKETLER
#Whatsapp