Konut Haberleri
07 Şub 2016 14:09 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:02

Dev isimlerden işbirliği!

Vodafone Türkiye ve AnadoluJet arasında dev bir anlaşma yapıldı. Yapılan işbirliği ile Vodafone Red aboneleri yurt içi hatlarda 2 ay yüzde 50 indirimli uçacak.

Dev isimlerden işbirliği!
Türkiye'nin iki dev markası işbirliği yapmak üzere masaya oturdu. Vodafone Türkiye ve AnadoluJet arasında yapılan işbirliği ile Vodafone Red aboneleri yurt içi hatlarda 2 ay yüzde 50 indirimli uçacak.

Vodafone Türkiye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, AnadoluJet iş birliğiyle geliştirilen kampanya ile Vodafone Red aboneleri www.anadolujet.com'dan, 15 Şubat 2016 tarihine kadar satın alacakları gidiş-dönüş uçak biletlerinde vergi ve hizmet bedeli hariç yüzde 50 indirime sahip oluyor. Kampanya, 15 Mart 2016 ve 15 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak tüm yurt içi AnadoluJet uçuşlarını kapsıyor.

Verine bilgiye göre Vodafone Red'liler şifrelerini ANADOLUJET yazıp 6666'ya göndererek veya Vodafone Avantaj Cepte uygulaması üzerinden alabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal Red'lilere sürekli fırsatlar sunmaya devam ettiklerine işaret ederek, "Yüksek mobil iletişim ihtiyaçlarının yanında sık sık seyahat eden Red'lilere özel seyahat avantajları geliştiriyoruz. Şimdi de AnadoluJet işbirliğiyle ilkbahar seyahatlerine özel yeni bir indirim kampanyası hayata geçiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile herkesi Vodafone Red'in kolaylıklarla dolu dünyasına davet ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.