Konut Haberleri
16 Eyl 2014 14:32 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:51

Vizyon Park 36 ay kira garantisi veriyor!

Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirdiği İstanbul Vizyon Park projesinde sınırlı sayıdaki mağaza ve dükkanlar için iddialı bir kampanya başlatıyor.

Vizyon Park 36 ay kira garantisi veriyor!
Kuyaş Gayrimenkul, Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirdiği İstanbul Vizyon Park projesinde sınırlı sayıdaki mağaza ve dükkanlar için iddialı bir kampanya başlatıyor. Liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda 36 ay kira garantili satış gerçekleştiriliyor.

Gayrimenkul sektöründe yeni projelerle faaliyetlerini sürdüren Kuyaş Gayrimenkul, Yenibosna’daki İstanbul Vizyon Park projesinde sınırlı sayıdaki mağaza ve dükkanlar için iddialı bir kampanya başlatıyor. Kuyaş Gayrimenkul, özellikle önemli ticari gayrimenkul yatırımlarını çekmesi nedeniyle İstanbul’un yeni Maslak’ı olarak kabul edilen Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen İstanbul Vizyon Park projesinde 36 ay kira garantili satış kampanyası düzenliyor.

Hem kiracıdan hem Kuyaş’tan kira geliri

Sınırlı sayıda kalan mağaza ve dükkanlar için kısa süreliğine geçerli olan kampanya kapsamında liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda yatırımcıya 36 ay kira garantisi veriliyor. Buna göre satın alınan birim için Kuyaş tarafından yatırımcıya 36 ay kira ödemesi gerçekleştirilecek. Satın alan yatırımcılar dilerlerse aldıkları üniteyi kiraya verip hem kiracısından hem de Kuyaş Gayrimenkul’den olmak üzere 2 kira geliri birden elde edebilecek.

Kampanya hakkında bilgi veren Kuyaş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sait Erdal Metiner, projeleriyle olduğu kadar kampanyalarıyla da yatırımcıya kazandırdıklarını söyledi. Metiner, Atatürk Havalimanı, organize sanayi bölgesi, fuar ve kongre merkezlerine yakınlığı, E5 ve Tem güzergahındaki konumuyla büyük ilgi çeken projede son mağaza ve dükkanlar için geçerli kampanyanın Türkiye’de örneğinin az bulunabileceğini ifade etti.
İstanbul Vizyon Park projesinde toplam 7 blok ve 807 birim yer alıyor.