Dekorasyon
21 Eyl 2015 16:49 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:27

Öğrenci evi ve bekar evi konseptinde kampanya!

Öğrenciler, yeni mezunlar ve atanan öğretmenler sonbaharın gelişiyle ev arayışına başladılar ve bu süreç onlar için oldukça zorlu geçiyor.

Öğrenci evi ve bekar evi konseptinde kampanya!
Herkes bu telaş içinde evindeki mobilyaları kolay ve pratik bir şekilde almak, evin büyüklüğüne göre rahatça kombinlemek istiyor.

Türkiye’nin online mobilya markası Vivense, yeni eve taşınacaklara satış sitesinden sunduğu özel kampanyalarıyla hayatı kolaylaştırıyor. Üniversite tercihlerinin açıklandığı şu günlerde farklı şehirlerde okul kazanan öğrenciler kendilerine ev bakmaya başladı.

Yeni mezunlar ve atanan öğretmenlerin de ev arayışları devam ediyor. Vivense; öğrencilere, yeni mezunlara ve öğretmenlere özel indirimli kombinler ve uygun ürünlerden oluşan ‘öğrenci evi’ ve ‘bekar evi’ konseptlerini sunuyor.



Bu konseptlerle ev döşemek çok daha keyifli ve kolay hale geliyor. Vivense’nin bu iki konseptinde de ekstra indirimli; köşe koltuk takımı, genç odası takımı, oda seti, tek kişilik karyola, tv sehpası, yemek masasına dönüşen akıllı sehpa, masa sandalye takımı, orta sehpa ve tv ünitesinden oluşan dörder adet kombin yer alıyor.



Kombinler ve tekil ürünlerde teslimatın ücretsiz yapıldığı Vivense’de, hayalinizdeki mobilyaya farklı banka kartlarına 9 ay taksit seçeneği ve ödeme kolaylığıyla ulaşabilirsiniz.



Türkiye’nin her yerine ücretsiz teslimat ve büyük mobilyalarda profesyonel ekipleri ile kurulum yapan Vivense, tüm ürünlerine 2 yıl garanti sunuyor.