Konut Haberleri
02 Mayıs 2015 20:59 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:37

Viaport Marina bu ay açılıyor

Via Properties tarafından İBB ve Tuzla Belediyesi desteği ile hayata geçirilen 5 fonksiyonlu Viaport Marina projesinin bu ay içinde hizmete açılması bekleniyor

Viaport Marina bu ay açılıyor
Tuzla'da Via Properties tarafından gerçekleştirilmekte olan Viaport Marina bu ay içinde kapılarını açacak. İçinde tema park, alışveriş adası, roller coaster’lar, otel ve akvaryum bulunacak olan projenin yatırım bedeli ise 1 milyar lira olarak açıklandı.

Türkiye’nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası' olarak lanse edilen Viaport Marina, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi’nin katkılarıyla hayata geçiriliyor. Hizmete açıldığında yılda 25 milyon yerli yabancı turist in ziyaret edeceği öngörülen marinada bulunan akvaryum ve otelin ise 2016 yaz sezonunda açılması bekleniyor.

Tekne rezervasyonlaırnın başladığı Viaport marina projesi hakkında bilgi veren Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, Viaport Marina’nın  deniz üstünde eğlence ve alışveriş keyfi sunduğunu, Türkiye'e bu konseptte başka proje olmadığını söyledi.

1 milyar liralık yatırım bedeli ile gerçekleştirilmekte olan Viaport Marina, tamamlandığında 3 bin kişiye istihdam sağlayacak olup içinde 750 yat kapasiteli marina, yeme - içme adaları, mağazalar, eğlence parkları, 5 yıldızlı otel, akvaryum ve hayvanat bahçesi bulunacak. Tamamen engelli dostu olarak tasarlanan marinada 24 saat palamar hizmeti de sunulacak.