AVM
01 Eki 2015 17:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:30

Vadistanbul Bulvar Avrupa'dan ödülle döndü!

Vadistanbul Bulvar, “EPA” Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nin Perakende ve Ofis Mimarisi Kategorileri'nde ödüller aldı...

Vadistanbul Bulvar Avrupa'dan ödülle döndü!
Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projeleri arasında yer alan Vadistanbul’un Bulvar etabına uluslararası alanda bir ödül daha geldi. Vadistanbul Bulvar, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde (European Properties Awards - EPA) AVM’si ve ofis bloklarıyla ayrı ödüllere  layık görüldü.
 
Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla Ayazağa’da hayata geçirilen Vadistanbul projesinin, otel, AVM, alışveriş caddesi ve ofislerden oluşan “Bulvar” etabı uluslararası arenada bir ödül daha kazandı.
 
Türk inşaat sektörünün sembol projeleri arasında gösterilen Vadistanbul’un Bulvar etabı, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde; “Best Retail Architecture in Turkey, “5 star Retail Architecture in Europe” ve “Highly Commended Office Architecture” kategorilerinde AVM ve ofis alanlarıyla ödüllere layık görüldü.
 
AVRUPA KITASINI TEMSİL EDECEK
 
Mimarisinde İki Design Mimarlık’ın imzası bulunan Vadistanbul Bulvar, kıtalararası alanda düzenlenecek “International Properties Awards” zirvesinde de Avrupa kıtasını temsil edecek.
 
DÜNYA MARKALARINI BİRARAYA GETİRECEK “BULVAR”
 
Vadistanbul’un “Bulvar” etabı alışveriş caddesiyle İstanbul’da yeni bir merkez oluşturacak. “Bulvar”da oluşturulan marka karmasıyla bir çok önemli dünya markası ilk mağazalarını Vadistanbul’da hayata geçirirken, projenin içinden geçen nehir kenarında konumlandırılan yeme – içme alanlarıyla da bir ilk olacak. AVM ve alışveriş caddeleri arasında Türkiye’nin en geniş yeme – içme alanına sahip olacak Vadistanbul Bulvar’ın mağazalarının %23’ü gıda bölümlerinden oluşacak.
 
MASLAK’TA 430 BİN, “BULVAR”DA 300 BİN METREKARE OFİS ALANI BULUNUYOR
 
İstanbul’un iş ve finans merkezi olarak konumlanan Maslak’taki A sınıfı ofis alanı toplam 430 bin metrekareyi buluyor.
 
Vadistanbul Bulvar’da kusursuz şekilde çözümlenmiş alt yapıya sahip ofislerin toplam alanı 300 bin metrekareyi buluyor. Ayazağa bölgesinin gelişiminde öncü olan Vadistanbul Bulvar, sadece Bulvar etabıyla İstanbul’da yeni bir iş ve yaşam merkezini oluşturacak.
 
ATATÜRK HAVALİMANI’NDAN SONRA TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK OTOPARKINA SAHİP
 
Vadistanbul Bulvar, gün içindeki 35 bin kişilik popülasyonuyla yeni bir şehir merkezi olurken, 6.000 araçlık otoparkıyla da Atatürk Havalimanı’ndan sonra Türkiye’nin en büyük otoparkına sahip olacak. Vadistanbul’un 3 etabının toplam otopark alanlarıyla bu sayı 11.500’e ulaşacak.
 
424 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul, 1 milyon 350 bin metrekarelik inşaat alanıyla Türkiye’nin en büyük projeleri arasında yerini alırken, donatılarıyla da sembol bir proje olarak öne çıkıyor.
 
Vadistanbul’un Bulvar etabında; ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otel yer alacak. Vadistanbul’da; 2.500 konut, 108 bin m2 net kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezi, 760 metre uzunluğundaki cadde üzerinde yer alan cadde mağazaları, restoranlar, 300 bin metrekare ofis alanı ile 25.500 metrekare toplam alana sahip 5 yıldızlı otel bulunuyor. Vadistanbul projesinin içinden geçen 2,4 kmlik Sadabad Deresi ile nehir hattında konumlandırılacak doğa içindeki yeme – içme alanları da eşsiz bir donatı olarak dikkat çekiyor. 
 
Birçok global ölçekli firmanın yatırımlarını yönlendirdiği bir proje olan Vadistanbul Bulvar, İstanbul’un cazibe merkezi haline geliyor.
 
Tüm fonksiyonları birbirine çapraz kıymet oluşturacak şekilde dizayn edilen Vadistanbul Bulvar, ayrıca yatay düzlemde her türlü yaşam fonksiyonlarını içinde barındıran ilk ve tek karma proje olarak öne çıkıyor.