Konut Haberleri
10 Mar 2017 12:45 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:02

Unutulan eşyalar yarı fiyatına satışta!

Havalimanlarında unutulan eşyalar bir süre sonra satışa çıkar... Yarın da bu günlerden biri... Avcılar Çağatay İş Merkezi yarın, THY Dış Hatlar'da unutulan eşyaların satışına ev sahipliği yapacak...

Unutulan eşyalar yarı fiyatına satışta!
Havalimanları ve uçaklar vatandaşın en çok eşya unuttuğu yerlenden biridi. Bunlar da bir süre sahiplerini bekler. Ancak bazıları alınmaz ve kalır. Bunlar da satılır. inlerce cep telefonu, laptop, bilgisayar, fotoğraf makinası gibi binlerce bavul dolu eşya yarın satışa çıkıyor.

THY Dış Hatlarda unutulan eşyaların ihalesi geçtiğimiz günlerde yapıldı. Her yıl ihaleyi alan Alican Korkmaz, bu yıl da ihaleyi aldı. Avcılar Çağatay İş Merkezi'nde yarın sabah başlayacak olan satışta, binlerce son model cep telefonları, laptop, bilgisayar, fotoğraf makinası, bebek arabaları, bebek araç koltukları, gözlükler, parfümler gibi on binlerce ürün yarı fiyatına satışa çıkacak.

Satışı gerçekleştiren Alican Kormaz, "Yarın sabah satışa çıkaracağımız ürünler piyasanın yarı fiyatından da çok düşüğüne alıcılarını bekliyor" diye konuştu.


ETİKETLER
#thy dış hatlar