Konut Haberleri
28 Ağu 2016 13:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:36

Ünlülerin 3. Köprü gururu!

Önceki gün açılan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün ihtişamı, sadece vatandaşı değil ünlü isimleri de gururlandırdı...

Ünlülerin 3. Köprü gururu!
Boğaz'ın 3. gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü, önceki gün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı. İnşası 27 ayda tamamlanan ve 'dünyanın en geniş asma köprüsü' unvanına sahip olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün açılışı milyonlarca vatandaşı olduğu gibi iş, sanat ve magazin dünyasının ünlü isimlerini de sevince boğdu. Ünlüler, Cumhuriyet tarihinin en büyük projelerinden birinin hayata geçişinden duydukları mutluluğu ve haklı gururu sosyal medya hesaplarında dile getirip "Gurur duyuyoruz" dedi.

Vatansever sanatçılarımız, yapımcı Polat Yağcı önderliğinde Yavuz Sultan Selim Köprüsü için anlamlı bir klip çekti. "Büyüyoruz. Her şey insan için. Her şey Türkiye için. Her geçen gün adım adım büyüyoruz" diyen ünlüler, şu mesajı verdi: "Dünyaya bir kez daha imzamızı atıyor, mührümüzü vuruyoruz. Üzerinde raylı sistem olan, dünyanın en uzun asma köprüsüyle iki kıtayı birbirine bağlıyoruz. Dev bir eser daha sunuyoruz dünyaya. Bu bizim başarımız ve gurur duyuyoruz."

Polat Yağcı'nın önderliğinde çekilen klipte Orhan Gencebay, Cengiz Kurtoğlu, Hande Yener, Nükhet Duru, Fettah Can ve Zerrin Özer gibi birçok isim buluştu.

Acun Ilıcalı: Yavuz Sultan Selim Köprüsü açıldı dediler, koştuk geldik… Muhteşem bir eser. Memleketimize hayırlı olsun.

Demet Sabancı Çetindoğan: Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bize de bu yakışır. Bu muhteşem köprüde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. Türk mühendisleri bravo!

Wilma Elles: Asya ile Avrupa'yı bağlayan 3. köprü açıldı! Yavuz Sultan Selim Köprüsü hayatımıza hoş geldin! Türkiye'ye hayırlı olsun!

Şahan Gökbakar: Dünyanın en geniş asma köprüsünün insanın kendi vatanında olması bir gurur kaynağı. Bu mutluluğu, gururu bu millete yaşatan başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere A'dan Z'ye herkese ve inşaatında çalışan işçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Birbirimizi farklılıklarımıza rağmen severek ve sayarak birlik olmayı başardık. Ülkemle, milletimle gurur duyuyorum.

Esra Erol: Yavuz Sultan Selim Köprüsü, çok ihtişamlı… Emeği geçen herkese teşekkürler.

Burak Kut: Yavuz Sultan Selim Köprüsü, vatanımıza milletimize ve insanlığa hayırlı olsun.

Linet Menasi: Yavuz Sultan Selim Köprüsü, vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olsun... İstanbul'un deli trafiğini rahatlatması dileğiyle...

Ender Alkoçlar: Yine yaptık, çileden çıkmaları normal. Ne mutlu Türk'üm diyene!

Irmak Atuk: Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Memleketimiz için gurur kaynağı bir proje bugün hayata geçti. Sayın Cumhurbaşkanımız'a ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mustafa Ceceli: Vatana, millete hayırlı uğurlu olsun. 1408 metre ana açıklığıyla dünyanın en uzun asma köprüsü... 322 metre yükseklik… Maşallah… Köprüden ilk geçenlerden olmak heyecan vericiydi.

Murat Yıldırım: 4 yıldır gece-gündüz, kar-kış demeden çalışan bütün mühendis ve işcilere, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a binlerce kez teşekkürler... Kalpten kalbe giden bir köprü gibi olsun...

Işın Karaca: Yavuz Sultan Selim Köprüsü hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Simge Tertemiz: Vatana millete hayırlı uğurlu olsun… Dünyanın en yüksek kulesine sahip 3. köprümüz… Helal olsun vallahi tebrik ediyorum.
..