Ünlüler en fazla bu bölgelerden ev alıyor!

Tarihi Nişantaşı apartmanlarından Kemerburgaz villalarına, birçok ünlü isim kişiliklerine ve yaşam tarzlarına uygun semtlerden ev almayı tercih ediyor. İşte ünlüler arasında en popüler olan 5 semt...

Ünlüler en fazla bu bölgelerden ev alıyor! - Sayfa 1

Tarihi Nişantaşı apartmanlarından Kemerburgaz villalarına, birçok ünlü isim kişiliklerine ve yaşam tarzlarına uygun semtlerden ev almayı tercih ediyor. İşte ünlüler arasında en popüler olan 5 semt...

16
Ünlüler en fazla bu bölgelerden ev alıyor! - Sayfa 2

1. Nişantaşı İsmini Osmanlı zamanında okçuların talimlerini yaptıkları dikil taşlardan alan Nişantaşı, şüphesiz İstanbul’un en gözde semtlerinden biri. Keyifli apartmanları, kendi kimliğine sahip sokakları ve canlı kent hayatı bu semti ünlüler için de cazibeli hale getiriyor. Berrak Tüzünataç, Gülse Birsel ve Ece Sükan gibi Türkiye’nin en beğenilen isimleri yaşamak için Nişantaşı‘nı tercih ediyor ve dolayısıyla boş zamanlarında Nişantaşı sokaklarında gezerken sıkça görülüyor. Bu isimlerin yanı sıra Semiramis Pekkan ve Demet Akalın gibi isimlerin de bu semtte daireleri bulunuyor.

26
Ünlüler en fazla bu bölgelerden ev alıyor! - Sayfa 3

2. Kemerburgaz Hem kuş sesleriyle dolu doğal bir ortamı ve sakinliği, hem de merkeze yakın olmayı öncelik olarak belirleyen ünlülerse Kemerburgaz‘da yaşamayı tercih ediyor. Pınar Dilek ile evliliğinden hemen önce bu semtten bir daire satın alan Tarkan, bu ünlü isimlerden biri. Eski adı Pirgos olan bu semtte bulunan gösterişli villalardan satın almayı tercih eden isimler arasındaysa; Hülya Avşar, Arzum Onan ve Yılmaz Erdoğan gibi ünlüler de bulunuyor.

36
Ünlüler en fazla bu bölgelerden ev alıyor! - Sayfa 4

3. Cihangir Son yıllarda sanatın merkezi haline gelen Cihangir, özellikle alternatif ve hareketli bir yaşamı seven ünlülerin tercihi. Yabancı sakinlerinin de katkılarıyla çeşitli kültürlerin harmanlandığı bu semt, hem eşsiz mimarisi hem de nefes kesici manzarasıyla İstanbul’un en özgün semtlerinden biri. Cihangir’i özellikle yatırım yapmak için tercih eden ünlü isimlerden birisi Sinan Çetin: Birçok ünlü isim Çetin’in kiracısı konumunda. Ünlü yönetmenin yanı sıra Cihangir’i tercih eden isimler arasında oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Şener Şen ve Türk rock müziğinin önemli ismi Teoman da yer alıyor.

46