Ünlü sanatçı Şevval Sam evinin kapılarını açtı

Sahnelerin ve televizyonun başarılı ismi Şevval Sam, evinin kapılarını ilk kez açtı...

Ünlü sanatçı Şevval Sam evinin kapılarını açtı - Sayfa 1

Sahnelerin ve televizyonun başarılı ismi Şevval Sam, evinin kapılarını ilk kez açtı...

18
Ünlü sanatçı Şevval Sam evinin kapılarını açtı - Sayfa 2

Sanatçının çocukluğu, gençliği Levent ve Etiler’de geçmiş. Burası onun ilk manzaralı evi olmuş. Aslında bahçe katlarını sevdiğini ama bu çatı dubleksini gördüğünde manzarasından çok etkilendiğini belirtiyor. Alt katta geniş balkonlu bir salon, açık mutfak, banyo, iki oda yer alıyor. Bunlardan birini giyinme odasına dönüştürmüş Sam.

28
Ünlü sanatçı Şevval Sam evinin kapılarını açtı - Sayfa 3

Üst katta geniş terası ile yatak odası ve ikinci bir giyinme odası daha bulunuyor. Ahşap bir seperasyonla yatak odası giyinme bölümünden ayrılmış. Evde tadilat olmamış. Tavanı kırık beyaz tutarak sadece duvarları bordo, turkuaz, erguvan ve sarı gibi ona çok iyi geldiğini söylediği renklere boyatmış. Bir de evin mevcut laminat parkesini söktürerek, orijinal parkesine tekrar kavuşturmuş.

38
Ünlü sanatçı Şevval Sam evinin kapılarını açtı - Sayfa 4

Evdeki çoğu mobilyayı ve aksesuvarı farklı yerlerden zaman içinde toplamış. Ahşap yemek masası, orta sehpası gibi parçaları da bir dönem kendi çalıştığı bir marangozhanede yaptırmış.“Eskiden daha nötr, toprak tonlarında renkler vardı evimde. Son yıllarda bariz şekilde renkler öne çıktı. Çünkü bana renkli ortamların daha iyi geldiğini fark ettim” diyor.

48