Konut Haberleri
22 Mayıs 2017 09:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:11

Ünlü gece kulübü Reina yıkıldı!

Yılbaşı gecesi kanlı bir eyleme sahne olan Reina'nın kapanacağı ve yurtdışına taşınacağı iddialarının ardından ünlü gece kulübü bu sabah yıkıldı. Reina'daki yıkımın nedeni ile ilgili ise net bir bilgi alınamadı.

Ünlü gece kulübü Reina yıkıldı!
İstanbul'un en gözde mekanı olarak bilinen Reina, yılbaşı gecesi hain bir saldırıya sahne olmuştu... Ortaköy'de bulunan mekanda 39 kişi hayatını kaybetmiş, birçok kişi de yaralanmıştı.

Olayın ardından gece kulübünün kapanacağı ve yurtdışına taşınacağı haberleri gündeme yansıdı. Bu iddiaların ardından bu sabah iş makineleri Reina'ya geldi. Gece kulübünde kısa süre içinde yıkım başladı. Konuya yakın bir kaynak, yıkım işleminden kendilerinin de haberi olmadığını belirterek, iş makinelerinin alandan ayrıldığını aktardı.



Reina'daki yıkımın nedeni ile ilgili ise net bir bilgi alınamadı. Şirkete yakın bir kaynak "Bizim için de beklenmedik bir durum oldu. Yıkım 45 dakika sürdü. Yıktılar çıktılar" diyerek iş makinelerinin alandan ayrıldığını aktardı.

Kanuna aykırı yapılaşma

Milliyet.com.tr'nin aldığı bilgilere göre Reina'da Boğaziçi İmar Kanunu'na aykırı yapılaşmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi yıkım ekipleri daha önce alınan yıkım kararını uyguladı.

Sabah 06.00'da yıkıma başlayan ekipler yaklaşık 2 saat içinde Reina'nın tamamını yıktı. Sadece giriş bölümü kaldı. Reina yetkileri de durumu yıkım sırasında öğrendi.

Yıkım sonrası Reina'dan geriye kalanlar fotoğraflara işte böyle yansıdı...