Konut Haberleri
02 Ağu 2016 11:18 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:32

Ünlü futbolcu Gareth Bale sevgilisine ada alıyor!

Real madrid oyuncusu Gareth Bale, sevgilisinin 27.doğum günü için Ibiza'ya yakın olan Tagomago Adası'nı almak için teklif verdi.

Ünlü futbolcu Gareth Bale sevgilisine ada alıyor!
Dünyanın en pahalı transferi olan  Gareth Bale , kız arkadaşı Emma Rhys Jones’a 27. doğum gününde Tagomago Adası’nı hediye edecek. Ibiza'ya çok yakın olan adayı satın almak için Gareth Bale'in 450 bin Euro'luk teklif yaptığı da ifade ediliyor.

Tagomago Adası'nı almak için teklif verdi

Halen dünya futbol tarihinin en pahalı transferi ünvanını elinde bulunduran Real Madrid'in süper yıldızı Gareth Bale çok flaş bir olayla gündeme oturdu... Portekiz'in mutlu sona ulaştığı Euro 2016'da Galler forması altındaki performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan yıldız oyuncu, evlilik hazırlığı yaptığı kız arkadaşı Emma Rhys-Jones'a eşi benzeri görülmemiş bir hediye almaya hazırlanıyor. İspanyol As Gazetesi'nde çıkan habere göre Bale, 27. yaş gününü kutlamaya hazırlanan sevgilisine 'ada' satın almak için harekete geçti.



Düğün hediyesi...

Real Madrid formasını giyen Gareth Bale'in Balear Adaları içerisinde yer alan ve Ibiza'ya yakın olduğu belirtilen Tagomago Adası'nı satın almak istediği kaydedildi. Galli futbolcunun Tagomago Adası için 450 bin Euro'luk teklif yaptığı da iddialar arasında. Gareth Bale'in 27. yaş gününde uzun süredir beraber olduğu kız arkadaşı Emma Rhys-Jones'a evlilik teklif edeceği ve bu adayı da ona
düğün hediyesi olarak vereceği de öne sürülüyor.




Böyle sevgili dostlar başına

Gareth Bale'in sevgilisine ada satın almak istemesi sosyal medyada çok konuşuldu. Galli yıldız için "Böyle sevgili dostlar başına" yorumu yapıldı.