Konut Haberleri
23 Mar 2014 13:00 Son Güncelleme: 09 Oca 2019 18:25

Ulupark Evleri ne zaman teslim edilecek?

Topuz Yapı'nın Ulukent'te yapımı devam eden projesi Ulupark Evleri, 2014 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek.

Ulupark Evleri ne zaman teslim edilecek?
Karşıyaka, Çiğli, Çandarlı, Menemen ve Foça'ya yakınlığıyla ilgi gören Ulupark Evlerinde, 10 bin metrekarelik yeşil alan ve doğayla iç içe bir yaşam sunduklarını belirten Topuz Yapı Satış Direktörü Nilgün Tuna, "Çanakkale yolu üzerinde, îzban Ulukent durağına 500 metre ve Gelişim Kolej i'ne 150 metre mesafede inşa edilen Ulupark Evleri, özgün mimarisi ve sosyal donatılarıyla tercih ediliyor" dedi.

3 ayrı parsel

Tuna, 18 bin metrekare alan üzerinde 12 blokta, 3,4 ve 5 katlı 143,150,160 ve 165 metrekarelik toplam 190 konuttan oluşan Ulupark Evleri'nin, bölgeye değer katacak projeler arasında gösterildiğini kaydetti. Her evde ebeveyn banyosu, soyunma odası, kiler, ankastre mutfak, doğalgaz uyumlu kalorifer sisteminin yer alacağını kaydeden Nilgün Tuna, "Her aüeye sunulacak bir adet yeraltı otoparkıyla hiçbü- aile, otopark sorunu yaşamayacak. Böylelikle, Topuz Yapı Satış Direktörü Tuna, "Karşıyaka, Çiğli, Çandarlı, Menemen ve Foça'ya yakınlığıyla ilgi gören Ulupark Evleri'nde, 10 bin metrekarelik yeşil alan ve doğayla iç içe bir yaşam sunuyoruz" dedi Topuz Yapı Satış Direktörü Nilgün Tuna, "Ulupark Evleri, özgün mimarisi ve sosyal donatılarıyla tercih ediliyor. Evler, yeraltı otoparkı, yüzme havuzu, fitness, geniş yeşil ve sosyal alanlar ve oyun parkıyla, hem yazlık, hem de kışlık olarak kullanılabilecek yapıda tasarlandı" dedi.

Ayrıca Ulupark Evleri'nde ısı ve ses yalıtımına da özel önem verdik. Proje, depreme dayanıklı şekilde inşa ediliyor" diye konuştu.

2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunan Ulupark Evleri, yeraltı otoparkı, yüzme havuzu, fitness, geniş yeşil ve sosyal alanlar ve çocuk oyun parkıyla, hem yazlık, hem de kışlık olarak kullanılabilecek yapıda tasarlanıyor.
3 ayrı parsel içinde kurulan sitede çocuk oyun alanları, geniş yeşü alan ve çevre düzenlemesi, çocuk ve yetişkin havuzu, toplantı odaları, metroya ring seferleri, 24 saat güvenlik ve kamera sistemi bulunurken; Gediz Üniversitesi, Gelişim Koleji ve diğer eğitim kurumlarına çok yakın konumda bulunan Ulupark Evleri, şehü'deki yüksek binalardan bunalan, doğayla iç içe huzurlu bir ortam arayan ailelerin tercihi oluyor.