Konut Haberleri
18 Ara 2014 10:59 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:18

Tuzla Marina Mayıs 2015'te açılacak

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, yüzde 80'i tamamlanan ve çalışmaların devam ettiği Tuzla Marina projesinin Mayıs 2015 tarihinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi..

Tuzla Marina Mayıs 2015'te açılacak
İstanbul'un yeni cazibe merkezi olacak Tuzla Marina projesi Venedik benzeri tasarımı ile dikkat çekiyor. İçinde otel, AVM, dev akvaryum, kültür ve eğlence alanları bulunacak proje 2015 yılının Mayıs ayında hizmete açılacak.

Bölgedeki konut değerlerini de artıran Tuzla Marina hakkında açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, proje kapsamında çalışmaların 6 noktada devam ettğini ve projenin yüzde 80 oranında tamamlandığını söyledi. Projede yer alan binalrın dolgu üzerine değil kazıkların üzerine yapılacağını da belriten Yazıcı, marina için dolgu işlemlerinin, kazık, denizaltı ve mendirek altı çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Tuzla Marina'da konser ve tiyatro için açık hava mekanlarının da yer aldığını ifade eden Yazıcı, marinada sokaklar boyunca  Venedik benzeri kanallar olacağını söyledi. Yazıcı projenin  akvaryum ve vahşi hayvanların sergilendiği alanların da bulunması sebebiyle dünyada bir ilk olacağını vurguladı.