Röportaj
11 Haz 2015 00:20 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:47

Türkiye'nin her yerinde herkesi ev sahibi yapacak

Çeşitli ödeme seçenekleri sayesinde ev sahibi olmayı kolaylaştıran FuzulEv’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, çeşitli ödeme şekilleriyle herkesi hayallerine kavuşturmak istediklerini söyledi

Türkiye'nin her yerinde herkesi ev sahibi yapacak
Ev sahibi olmak isteyenlere bütçesine uygun seçenekler sunan FuzulEv, faiz ödemeden herkesin istediği eve kavuşmasını sağlıyor. 1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup’un markası FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, sistemi ve projelerini Emlakeki.com’a anlattı.

** Fuzul İnşaat ile başlayalım. Fuzul İnşaat ne zaman ve nasıl doğdu?
1992 yılında Fuzul otomotiv adı altında faaliyete geçtik. 1992 yılında dış ticaret ile sisteme girmiştik. Türkiye ye geldiğimizde enflasyon yüksekti. Bizde altın günü mantığı ile bir system yapalım dedik ve bu şekilde kampanyamıza başladık. Ilk olarak kampanyamıza eş dost akrabayı yazdık ve portföyümüzü bu şekilde genişlettik.

** İnşaata kaç yılında girdiniz?
1996 yılında müşterimizin talepleri doğrultusunda proje yapmaya başladık.  İlk projemizi başakşehirde 1400 dairelik Fuzulkent Bizim Evleri yaptık ve teslim ettik.

** Projelerinizden bahsedelim? Bugüne kadar nerelerde ve hangi projeleri yaptınız?
Başakşehirde 2010 yılında “Olimpa AVM” ve hemen Olimpa AVM yanıbaşında , “Olimpa Rezidans” projelerimizi hayata geçirdik. Olimpa AVM kendi ölçütünde şu an İstanbul’ daki en canlı ve işlek AVM’leri arasındadır.



Başakşehir 2011 yılında “Kent Neriva”, 2012 yılında “Kent Ariva” projelerimizi gerçekleştirdik. Yine Başakşehir’de 2012 yılı sonuna doğru villa – rezidans karma projesi olan “Evila”projemizi yaptık. Başakşehir dışında 2008 yılında Kağıthane’de “Meva Evleri”, 2009 yılında ise Kartal’da “Serra Park Evleri” projelerimizi yapıp teslim ettik.
Şu anda ise inşaatı süren ve çok yakında teslimlerine başlayacağımız “Olimpa Park” ve “Olimpa Park Plus”projelerimiz devam etmekte.

** Fuzul İnşaat çatısında kaç konut yapıldı?
Başakşehir, Kartal ve Kağıthane’de toplamda 5000 e yakın konut yaptık.



** Yeni bir projeniz var. Onun ölçümü ve detayları nedir?

Yeni projemizi yaklaşık 18.000 m² alan üzerinde Başakşehir'de inşa edeceğiz. Projemiz 5 blokta, 361 konut ve 56 ticari mağazadan oluşacak. Daha ileri detayları yakın bir zamanda yapacağımız bir lansmanla sizlere duyuruyor olacağız.

** Sistem nasıl işliyor?
Faizsiz Türkiyenin her yerinden, peşinat olmadan, ara ödemesiz ve vade farksız kampanyadan konut alabiliyorlar. 40 aydan 120 aya kadar vade yapabiliyoruz. Her ay çekiliş yapıyoruz ve en geç vade ortasında gayrimenkulü teslim ediyoruz.

** Ne kadardan başlıyor taksitleriniz?
Ayda 500 TL’den başlayabiliyor.

** Bu sistem kaç yıldır işliyor, talep nasıl?
Sistemimiz fuzuloto/fuzulev olarak 1992 yılından beri faaliyet göstermektedir.

** Bu sistemle şuana kadar kaç kişiyi ev sahibi yaptınız?
Sitemizde bu güne kadar 37500 den fazla kişiyi ev ve araç sahibi yaptık.



** Yabancı ilgisi nasıl projelerinize?
Yabancıların talepleri inşaatlarımıza çok iyi. Fuzulev sistemine de dahil olmak için çok talepleri oluyor. Inşaat projelerimiz için
** Başka alanlar da projeleriniz olacak mı?
Kentsel dönüş projesi üzerinde çalışmalar yürütüyoruz.