Konut Haberleri
08 Ağu 2017 17:07 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:20

Türkerler Holding Göztepe'ye sponsor oldu!

Türkerler Holding, 14 yıl sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin sponsoru oldu.

Türkerler Holding Göztepe'ye sponsor oldu!
Türkerler’in Mahall Bomonti İzmir markasıyla Göztepe Spor Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil tarafından imzalandı.

Şampiyonluk Kupası önünde konuşan Türker, “Biz Göztepe’ye inandık. Hedefimiz, önce Süper Lig sonra uluslararası başarı demiştik. Mahall Bomonti İzmir formasıyla yakalanan başarı bizi çok gururlandırdı. Yeni hedef uluslararası başarıdır” dedi. Mehmet Sepil, “Türkerler’le yaptıkları işbirliği ile daha güçlü olduklarını belirterek, “Yaratacağımız sinerjiyle Göztepe’ye büyük mutluluklar yaşatacağız” diye konuştu.

Türkiye’nin iki önemli markası işbirliği anlaşmalarını sürdürme kararı aldı. Türkiye ekonomisine yön veren gruplardan, dev inşaat ve enerji projelerini imza atan Türkerler Holding, Türkiye’ye uluslararası alanda ilk başarıları kazandıran, yıllar sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Göztepe Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşmasını yeniledi. 

Anlaşma, Türkerler Holding’in Mahall Bomonti İzmir projesinin tanıtım ofisinde şampiyonluk kupasının önünde düzenlenen basın toplantısında Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil tarafından imzalandı. Törende Türkerler Holding yöneticileri,  Göztepe Spor Kulübü Yönetim Kurulu, teknik heyet ve futbolcular hazır bulundu.

Anlaşmaya göre, Göztepe, sezon sonuna kadar tüm resmi lig, Türkiye kupası ve özel müsabakalarında formaların göğüs bölümünde Türkerler Holding’in İzmir’deki gayrimenkul yatırımı “Mahall Bomonti İzmir” logolu formasıyla çıkacak.

Türker: “İlk hedef tamam sıra Avrupa’da”

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, “Geçtiğimiz yıl işbirliği anlaşmasını imzalarken, ‘İlk hedef Süper Lig ardından uluslararası başarı’ demiştik. İlk adım büyük bir başarıyla tamamlandı. Şimdi sıra Avrupa’da” dedi. Büyük bir heyecanla Göztepe’nin yanında olmaya ve desteklemeye kararlı olduklarını kaydeden Türker, “Biz Göztepe’ye inandık. Göztepe’nin Mahall Bomonti İzmir logolu formasıyla hedefleri birer birer gerçekleştireceğinden hiç şüphe duymuyorum” diye konuştu. İzmir’in Türkerler için çok özel bir yeri olduğunu vurgulayan Kazım Türker şöyle devam etti: “İzmir’e sadece 2016’da 3.7 milyar liralık yatırım yaptık. Köklü geçmişi, seyircisi ve zaferleriyle İzmir’i İzmir yapan değerlerden biri olan Göztepe’nin yanında olmaya, İzmir’in güzelliklerine güzellik katmaya devam edeceğiz. Bize bu mutluluğu yaşattıkları için Mehmet Sepil kardeşimi, teknik heyeti ve futbolcu kardeşlerimi bir kez daha tebrik ediyorum.”