Konut Haberleri
08 Şub 2016 10:41 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:03

Türk Hava Yolları'ndan dev sponsorluk!

Türk Hava Yolları, dünyanın en çok izlediği Amerikan Futbol Ligi Super Bowl'a sponsor oldu. Maç öncesi ve sonrasında THY reklamları CBS kanalında izlendi.

Türk Hava Yolları'ndan dev sponsorluk!
Ortalama biletlerin 4 bin doları geçtiği ve tüm dünyanın ekrana kilitlendiği maçta Türk Hava Yolları sponsorluğu dikkat çekti.



Her yıl ABD ve dünyada milyonları ekran başına kilitleyen Amerikan Futbol Ligi (NFL) final mücadelesi dün gece oynandı ve Denver Broncos, Carolina Panthers'ı 24-10 mağlup ederek şampiyon oldu. Dünyanın izlediği maçta Türk Hava Yolları (THY)  sponsorluğu dikkat çekti. ABD'nin CBS televizyon kanalının maç öncesi yorum programı THY sponsorluğunda sunuldu. Maç öncesi ve sonrasında THY'nin reklamları CBS kanalında boy gösterdi. Super Bowl karşılaşması, ortalama biletlerin 4 bin doları geçtiği maç olarak tarihe geçti.



THY sponsor oldu

Devre arası ve molalarda dünyaca ünlü markaların reklamları yayınlandı.

Organizasyonun 50'nci yılı olması nedeniyle, maçın başlamasından önce geçmiş yıllardaki Super Bowl müsabakalarında MVP seçilen oyuncular sahaya davet edilirken, Lady Gaga'nın Amerikan ulusal marşını söylemesi stadyumdaki seyircilerden alkış aldı. Devre arası şovunda Coldplay, Beyonce ve Bruno Mars gibi dünyaca ünlü sanatçılar coşkuyla izlendi.