Konut Haberleri
04 Mayıs 2016 10:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:17

Tuğba Büyüküstün Bodrum'daki butik otele talip oldu

Gayrimenkule yatırım yapan birçok ünlü arasında yer alan Tuğba Büyüküstün, Bodrum'daki butik otele talip oldu.

Tuğba Büyüküstün Bodrum'daki butik otele talip oldu
Oynadığı dizilerle adını duyuran ünlü oyuncu Tuğba Büyüküstün, Bodrum'da satışa çıkarılan ve değeri 6 milyon euro olan butik otele talip oldu. 

Şimdilerde Ferzan Özpetek'in 'İstanbul Kırmızısı' isimli son filminin çekimleriyle uğraşan Tuba Büyüküstün, bulduğu ilk fırsatta soluğu Bodrum'da aldı. Eşi Onur Saylak, ikizleri Toprak ve Maya'yla Bodrum'daki evinde enerji depolayan güzel oyuncu, bir yandan da etraftaki satılık oteller hakkında bilgi aldı.

Büyüküstün gayrimenkule yatırım yapıyor

Dizilerin yanı sıra rol aldığı reklamlar sayesinde servet elde eden Tuba Büyüküstün, gözünü Gündoğan'da denize sıfır olan bir butik otele dikti. 6 milyon euro yani yaklaşık 20 milyon liralık otelin sahipleriyle de görüştü.

Henüz net kararını vermeyen güzel oyuncunun, İstanbul, Bodrum ve Londra'daki gayrimenkullerinin yanı sıra babasının başında olduğu bir aile şirketi de var. Eşi Onur Saylak ve ikizleriyle şimdilerde Bodrum'da tatilde olan güzel oyuncu, burada çekilen tatil pozlarını da instagram hesabında paylaştı. Tuba Büyüküstün, eşi Onur Saylak ve kızlarıyla her yazı Bodrum'daki evinde tatil yaparak geçiriyor.