Konut Haberleri
31 Eki 2014 00:27 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:04

Trump Cadde’ye bir ödül daha!

Geçen ay Almanya Tasarım Konseyi tarafından ödüllendirilen Trump Cadde, şimdi de European Property Awards’te ‘Leisure’ kategorisinde birinci oldu

Trump Cadde’ye bir ödül daha!
TRUMP Cadde, geçtiğimiz ay Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen German Iconic Awards’da Architecture – Retail kategorisinde ödül aldı. Trump, şimdi de dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli ödülleri arasında kabul edilen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nin Avrupa ayağı European Property Awards’te “Leisure” kategorisinde birinci oldu.

İzzet Çapa imzası…

Konseptinde İzzet Çapa’nın, mimari tasarımında ise GAD Architecture'in patronu ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu’nun imzasını taşıyan Trump Cadde, uluslararası arenada da göz doldurdu. Ödülü, Trump Towers İstanbul Genel Müdürü Bülent Kural ve GAD Architecture’in patronu Gökhan Avcıoğlu birlikte aldı.

Ruhu olan aykırı bir proje…

Gökhan Avcıoğlu, ödül ile ilgili olarak “Çok mutlu ve gururluyuz. Trump Cadde ruhu olan, aykırı bir proje. Türkiye’de ilk… Burası küçük bir köy… Dünyadaki en iyi örneklerden biri. Ödüller de bunun kanıtı” şeklinde konuştu. 
Bülent Kural ise “Trump Cadde İstanbullular’ın yeni sosyalleşme alanı.
İnsana nefes aldıran, keyif veren bir proje. Mimarisiyle her geleni şaşırtıyor. Dünya üzerinde işin ustaları tarafından takdir görmüş, ödüllendirilmiş bir
projenin alışveriş merkezimizde
faaliyet göstermesi bizim için elbette büyük bir keyif ve mutluluk” dedi.