Konut Haberleri
20 Eki 2014 09:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:01

Trendist Ataşehir’de lüks var

Lüks ve konforu buluşturan Trendist Ataşehir Rezidans Kule lansmana özel kampanya fırsatıyla satışa sunuldu

Trendist Ataşehir’de lüks var
K YAPI ve Solid İnşaat tarafından hayata geçirilen Trendist Ataşehir, İstanbul’da inşa edilen en özgün
projelerinden biri olarak hızla yükseliyor. Her ihtiyaca çözüm üretmek üzere estetik ve konforu bir araya
getirecek şekilde tasarlanan Rezidans Kule, 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleriyle oturum ve yatırım amaçlı olarak yoğun ilgi görüyor.

Projenin yüzde 40’ı, satışın yüzde 62’si bitti

K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Karaduman, ayrıcalıklı ve huzurlu bir yaşam vadettiklerini belirterek, şunları söyledi: “Ataşehir’de kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz. Projenin yüzde 40’ı, satışların ise yüzde 62’si tamamlandı. Trendist Ataşehir tamamlandığında yüzde 40 oranında bir değer artışı bekliyoruz.”

Atapark’ın hemen yanında

Trendist Ataşehir projesi, İstanbul’un en özgün konseptli kent parkı olarak tasarlanan Atapark’a da komşu olmaya hazırlanıyor. Atapark projesinde botanik bahçeleri, şelaleler, göletler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kelebek adası, seyir terasları, akvaryum, etkinlik ve dinlenme alanları yer alacak.

Şimdi alın ödemeye 1 yıl sonra başlayın

Lüks ve konforu bir arada bulunduran Rezidans Kule lansmanına özel kampanyadan yararlanarak yüzde 5 peşinatla evinizi şimdi alıp, peşinatın kalan yüzde 20‘sini bir yıl sonra ödeyip, taksitlere de bir yıl sonra başlayarak daire sahibi olmak mümkün. Diğer bloklarda yer alan 3+1 ve 4+1 dairelerde ise yüzde 25 peşinat ödeyerek, kredi taksitlerini bir yıl sonra ödemeye başlama fırsatı sunuluyor.