Konut Haberleri
16 Nis 2015 12:43 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:34

Trendist Ataşehir satışa çıkıyor!

Ataşehir’de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir’de satışa çıkarılan panoramik deniz manzaralı penthouse daireler büyük ilgi görüyor

Trendist Ataşehir satışa çıkıyor!
Lokasyonu, mimarisi ve sunduğu yaşam alternatifleriyle ‘Tüm Zamanların Projesi’ olarak tasarlanan Trendist Ataşehir, sunduğu farklı daire seçenekleri, sosyal tesisleri, yüksek yatırım değeri ve geniş yeşil alanları ile dikkat çekiyor. Tamamlandığında 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak projenin yüzde 72’si tamamlanırken, yüzde 78’lik satış rakamına ulaşıldı.

Grey Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Orman, Raffles Hotel’de basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda yaptığı açıklamada, sektör ve Trendist Ataşehir’in çalışmalarına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Merakla beklenen panoramik deniz manzaralı penthouse daireler satışa çıktı!

Mustafa Orman, “A-3 rezidans bloğunda yer alan toplam 12 adet 3+1 daire ile A-1 ve A-2 kulelerde yer alan toplam 16 adet 2+1 penthouse daireler, hem deniz ve adalar hem de ışıltılı şehir manzarasına sahip bir konumda yer alıyor. Tamamı giydirme cephe olan penthouse dairelerden kesintisiz gün ışığını evinizde hissetmek mümkün. Hem yatırım hem oturum için büyük fırsatlar sunan penthouse dairelerde satışlar yeni başlamasına rağmen yoğun ilgi görüyor. Sadece 28 adetten oluşan bu özel dairelerde metrekare fiyatları 6.160 TL ile 7.390 TL arasında değişiyor” dedi.

Ticari üniteler Mayıs ayında satışa sunuluyor!

Trendist Ataşehir’de büyük bir merakla beklenen ticari üniteler için çalışmalarda artık son aşamaya geliniyor. Mayıs başında satışa sunulması planlanan ticari üniteler 11 m2 ile 117 m2 arasında değişkenlik gösteriyor. Ataşehir’in en değerli lokasyonunda ve 110 dönümlük Kent Park’ın yanı başında bulunan Trendist Ataşehir’in ticari üniteleri de konutlar gibi yatırımcısına büyük kar vaat ediyor.

3+1 dairelerde sona yaklaşıldı

Orman, “Sunduğu yaşam vaadi ve yatırım olanakları ile lokasyon avantajlarını düşündüğümüzde projemizin bu denli ilgi göreceğini tahmin ediyorduk. Yılsonunda teslim etmeyi planladığımız projemizin tüm daire tipleri yoğun ilgi gördü. Teslime hızla yaklaşırken, kullanışlılığı ile dikkat çeken ve talep gören 3+1 dairelerde ise sona yaklaştık. Panoramik şehir manzarasına sahip 3+1 dairelerde her şey müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlandı. Ölü alanların minimize edildiği bu daireler, göz alabildiğine uzanan şehir manzarası sunuyor.

Tamamlandığında 2 bin 500 kişiye ev sahipliği yapacak projemizin bölgede muadili yok. Yatırım yapmak isteyenler için günden güne gelişen Ataşehir’de kaçırılmayacak bir fırsat sunuyoruz. Oturum içinde hem huzurlu hem de ayrıcalıklı bir rezidans hayatı vadediyoruz. Dairelerimizde maksimum kullanım alanı gözetildi ve kayıp alanlar minimize edilerek hazırlandı. Kule bloklarda yer alan son 30 adet 3+1 dairelerimizi ve panoramik deniz manzaralı penthouse daireleri uygun ödeme koşulları ile satışa sunduk. Projemizi tasarlarken, dairelerimizin yerleşimine büyük özen gösterdik. 2016 yılının Ekim ayında teslimini taahhüt ettiğimiz projemizi bu yılsonunda teslim etmeyi hedefliyoruz. Yatırımcılarımız ve oturum için daire satın alanlara büyük bir sürpriz ve kazanç sunacağız.” diye konuştu.

İstanbul’un En Büyük Şehir Parklarından Atapark’ın Yanında Yer Alıyor

110 dönüm arazi içinde bulunan İstanbul’un en büyük kent parkı olacak Atapark’ın hemen yanında yer aldıklarını belirten Mustafa Orman, şunları söyledi:

“İstanbullunun aradığı yeşil, doğa ve sağlıklı bir yaşam için büyük bir fırsat sunuyoruz. Ataşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Atapark, İstanbul’un en büyük kent parklarından biri olarak tasarlandı. 110 dönüm arazi içine tasarlanan Atapark projesinde botanik bahçeleri, şelaleler, göletler, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, kelebek adası, seyir terasları, akvaryum, etkinlik ve dinlenme alanları yer alacak. Yalnızca Ataşehirlilerin değil tüm İstanbul’un cazibe merkezi olarak konumlandırılan parkta İstanbullular, şehrin merkezinde kuş sesleri eşliğinde yeşilin ve huzurun tadını doyasıya çıkaracak. Projemizin %72’si, satışların ise % 78’ini tamamladık. Proje teslimi sürecinde satışların %100’e ulaşmasını öngörüyoruz. Trendist Ataşehir tamamlandığında %40 oranında bir değer artışı bekliyoruz. Finans merkezinin inşaatının tamamlanmasıyla bu oranın çok daha yukarı çıkacağına eminiz.”

Önümüzdeki döneme ilişkin hedeflerini paylaşan Orman, “Başta Ataşehir bölgesinde olmak üzere Anadolu yakasının merkezi lokasyonlarında proje gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Bu konuda arayışlarımız devam ediyor.” dedi. Mustafa Orman, şöyle devam etti:

“2014 yılı zor başlamasına rağmen çok iyi sonuçlandı ve satış rekoru kırıldı. Sektör olarak 2015 yılı için beklentimiz iyimser yönde. Yılın ilk 3 ayını beklenti ve hedeflerimizin üzerinde kapattık. Bu da gösteriyor ki “sektörde balon var” söylentilerinin aksine Ataşehir gibi merkezi lokasyonlara olan talep kesintisiz bir şekilde devam ediyor.

Özellikle, projemizi bu yılın sonuna doğru teslim etme hedefimizden hareketle, bizim için oldukça yoğun geçecek bir yıl olacağını söyleyebilirim.  Bununla beraber genel seçimler sektör için yılın kalan döneminde belirleyici bir etken olacak. Ayrıca yurtiçi ve yurtdışı ekonomik göstergeler, sanayi üretimindeki artış oranları ile Euro bölgesindeki gelişmeler 2015 için en önemli konu başlıkları arasında yer alıyor.

Genel olarak baktığımızda, Gayrimenkul güncelliğini asla yitirmeyen ve diğer yatırım araçlarına göre karlılığı kanıtlanmış bir kavram. Birikimini saklamak yerine, doğru ve kazançlı bir yatırım aracına bağlamak düşüncesi daima gayrimenkulü işaret ediyor. Dövizin ani iniş çıkışlarından ürken, aynı dönemde banka faizlerinde de aradığını bulamayan yatırımcılar genellikle gayrimenkule yöneliyor. Bu sebeplerden dolayı sektörümüzü hareketli bir yıl bekliyor.”