Konut Haberleri
31 Mar 2018 16:42 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:41

Toya İle Akıllı yaşam için fırsat!

Toya Next' te 290.000 TL' den başlayan avantajlı fiyatlarla İstanbul'un merkezinde ev sahibi olun, kampanyadan yararlanmak için acele edin.

Toya İle Akıllı yaşam için fırsat!
Toya Gayrimenkul’ün yeni nesil projesi olan Toya Next, akıllı yaşam çözümleri ile geleceğin kapılarını aralıyor. Basın Ekspres Yolu’nda 300 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Toya Next, 20 dönüm arsa üzerinde üç blok ve ticari ünitelerden oluşuyor. Toya Next projesinde toplam 538 konut ve 21 adet ticari ünite yer alıyor.

Özgün mimari çözümlerle yaşam alanlarını en verimli şekilde kullanma anlayışı ve akıllı yaşam teknolojileri ile geliştirilen projede tasarım ve fonksiyon bir arada sunuluyor. Toya Next projesinde yer alan daireler 1+0 stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Yüzde 1 KDV avantajının sunulduğu Toya Next’te 39 m² - 268 m² aralığında stüdyodan 4+1’e kadar olan daire seçenekleri bulunuyor. Proje her metrekareden maksimum verim sağlayan ve akıllı çözümler sunan Art & Smart konsepti ile geliştiriliyor.



Dünyanın her yerinden yönetilebilecek tek tuşla aydınlatma, sıcak-soğuk ayarları, sinema ve uyku modu, evden çıkış modu ile elektrik ve suyun kapatılması gibi daha birçok özellik ile hayatı kolaylaştıran ve zaman kazandıran Toya Next, ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Toya Next’te kişisel tercihlere göre yaşam alanları değiştirilebiliyor. Mimari tasarımında beklentilerin karşılanabileceği her bir detaya özel çözümler sunuluyor. Art & Smart ile evlerde her metrekareden en yüksek verimin alınması sağlanıyor. Yatak odası ve salonu ayıran hareketli duvarlar, katlanıp duvara saklanan yatak, dolabın içine gizlenebilen çalışma odası ve yalnızca ihtiyaç duyulduğunda görünür olacak bir mutfak, yatak odasının salona eklenebileceği özgür bir yaşam alanı inşa ediliyor.

Günün yorgunluğunu ve stresini atmak için tasarlanan Toya Next'nin sosyal donatıları arasında spor alanları, alışveriş mağazaları, kafe ve restoranları, fitness, yürüyüş yolları, açık hava sinema keyfi, davet, sanat, misafir ve müzik odaları, çocuk kulüpleri ve oyun alanları gibi sosyal aktivite alanları da yer alıyor.




Hızla değer kazanan Basın Ekspres Yolunun merkezi noktasında geliştirilen Toya Next; 3. Havalimanı’na 35 kilometre, Bakırköy İDO İskelesi’ne de 12 kilometre, Halkalı – Gebze Marmaray Hattı’na 5,5 kilometre, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı Yolu’na 4 kilometre, Atatürk Havalimanı ve D100 Karayolu’na 5 kilometre, TEM Otoyolu’na 1,7 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Ayrıca Toya Next Ataköy’e 12 dakika, Taksim’e 32 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Alışveriş tutkunları için merkezi lokasyonda bulunan Toya Next; Deposite Outlet, Mall of İstanbul, Ihlamur Alışveriş Merkezi, 212 İstanbul Power Outlet, İstoç Ticaret Merkezi, Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesi Metro AVM, Güneşli Park AVM ve ArenaPark'a yakın mesafede konumlanıyor.

Toya Next projesinin etrafında, sağlık hizmeti sunan sağlık kuruluşları arasında; Medipol Üniversitesi Hastanesi, Batı Bahat Hastanesi, Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, Acıbadem Atakent Hastanesi, Özel Halkalı Kent Hastanesi, Mehmet Akif Ersoy Hastanesi, İstanbul Fizik Tedavi Egitim ve Arastirma Hastanesi, Bağcılar Hospitadent Diş Hastanesi, Özel Kaş Tıp Merkezi ve Özel İstanbul Hospital yer alıyor.  

Toya Next projesinde yer alan dairelerin Mart 2019'da teslim edilmesi planlanıyor.