Konut Haberleri
18 Ağu 2017 10:25 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:22

TOKİ'nin indirim kampanyası için son 3 gün!

TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyası bu yıl 21 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında start alacak.

TOKİ'nin indirim kampanyası için son 3 gün!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yüzde 20 indirim kampanyası için geri sayım başladı.  TOKİ  Yüzde 20 indirim kampanyası 21 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında yapılacak.  Son başvuruların 29 Eylül 2017 tarihinde kabul edileceği indirim kampanyası borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik olarak yapılıyor.

Yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanmak isteyen konut alıcıları borç bakiyelerini kapattıkları durumda Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan konut kredisi kullanabiliyor. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan konuyla ilgili olarak: “Yüzde yirmi indirim kampanyasından satışları 2015 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2015 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanacak” diye konuştu.

Yüzde 20 indirim kampanyası şartları:

1-Kampanyadan taksit ödemesi 2015 yılı sonuna kadar başlamış konut ve iş yeri sahipleri faydalanabilecek.

2-İndirimden yararlanılması için borç kapatmanın yapıldığı ayın taksit ödemesi yatırılmış olması gerekiyor. Ayrıca geriye dönük taksit ve emlak vergisi borcu da bulunmamalı.

3-Bakiye kapatma tutarı ilgili banka şubesinden öğrenilebiliyor. 

4-Kredi kullanarak kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının satış sözleşmesi imzalamış oldukları banka ile görüşmeleri gerekiyor.

5-Kampanyadan kalan taksit sayısı 12 aydan az olan konut ve iş yeri alıcıları indirim kampanyasından faydalanamayacak.