Toki
16 Tem 2018 17:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:53

TOKİ'den 251 TL taksitle konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ülke genelinde hayata geçirilen projelerdeki konutlar açık ya da kuralı bir şekilde satışa çıkarıldı.

TOKİ'den 251 TL taksitle konut
Dar gelirli aileleri ülke genelinde ev sahibi yapmak üzere çalışmalar yürüten Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), bu doğrultuda çalışmalarını hızlandırdı. 2023 yılına kadar 1 milyon 200 adet konut üretimi gerçekleştirmeyi planlayan TOKİ, 38 farklı ilde inşa etmiş olduğu ucuz konutlarını alıcılarına sunmaya devam ediyor.

En Uygun Konutlar Çankırı Yer Alıyor

TOKİ, Türkiye genelindeki 38 farklı şehirde inşa etmiş olduğu konutların açık ya da kuralı olarak satışını gerçekleştirmeye devam ediyor. Alıcılarına sunulan konutlar, yer aldıkları projeler göre farklı ödeme seçenekler ile satın alınabiliyor. TOKİ’nin alıcılarına sunmuş olduğu söz konusu bu konutlardan en ucuz olan Van ve Çankırı’da yer alan projelerinden olduğu ifade ediliyor. TOKİ Çankırı Konutları’ndan 251 TL aylık ödeme ile ev sahibi olunabiliyor.

Konutlar Yatay Mimari ile İnşa Ediliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen talimatlar doğrultusunda TOKİ tarafından inşa edilen tüm projelerde bundan böyle yatay ve yöresel mimari ile tasarlandığını dile getiren TOKİ Başkanı Ergün Turan, son 3 – 3,5 yıldır hayata geçirilen konutlarda binaların en fazla 6 katlı olarak inşa edildiğini anlattı.
ETİKETLER
#TOKİ # konut # taksit