Konut Haberleri
11 Haz 2017 16:43 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:14

TOKİ Şanlıurfa'da 7 bin TL peşinatla! Başvuru dönemi pazartesi başlıyor!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında konutlar için başvuru dönemi pazartesi tarihinde başlıyor.

TOKİ Şanlıurfa'da 7 bin TL peşinatla! Başvuru dönemi pazartesi başlıyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Şanlıurfa Viranşehir Toplu Konut Uygulaması kapsamında 13 adet konut; şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.


Şanlıurfa Viranşehir Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri Halk Bankası aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Viranşehir şubesi olacak. Açık satış yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 12 Haziran tarihinde başlayacak ve 30 Haziran'a kadar ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.

Konut seçimini yapan alıcılar 10 peşinat 180 ay veya 7.000 TL. peşinat 216 ay vade alternatifleri çerçevesinde peşinatlarını ilgili banka şubelerine yatırarak 'Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzalayacaklar.

Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile bunların Dul ve Yetimlerinde; Konutlar yüzde 10 peşin 240 ay vadeli sabit taksit ödemeli ve taksit başlangıçları teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlayacak şekilde satılacak.

Peşinat bedeli üzerinden %0,5 (binde beş) oranında banka komisyonu ve banka komisyonu üzerinden %5 (yüzde beş)oranında BSMV satış sırasında bankaca tahsil edilecek.

Borç bakiyesi ve aylık taksitler her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, dikkate alınarak İdarece belirlenecek oranda artırılacak.

İlk taksit ödeme tarihi sözleşme tarihini takip eden ay olup, ilk 6 aylık dönemsel artış Temmuz-2017’de uygulanacak. Proje kapsamında yer alan 128,22 metrekare 3 oda 1 salon seçeneklerden meydana geliyor. Dairelerin fiyatları 148.716
TL'den, peşinatları 7.000 TL'den ve taksitleri ise 816,01 TL'den başlıyor.


EMLAEKEKİ.COM ÖZEL HABER
ETİKETLER
#toki şanlıurfa