Konut Haberleri
24 Mar 2017 09:29 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:04

TOKİ Safranbolu'da teslimler için son gün bugün!

TOKİ Karabük Safranbolu'da alt gelir grubu için teslim dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Safranbolu'da teslimler için son gün bugün!
Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi 192 konut Alt Gelir Grubu konut projesi kapsamında kurada hak sahibi olan vatandaşlar program çerçevesinde 16-24 Mart 2017 tarihleri arasında Konut Satış Sözleşmelerini imzalayarak konutlarını teslim alabilecekler.

KARABÜK SAFRANBOLU AKÇASU MAHALLESİ TOPLU KONUT PROJESİ SÖZLEŞME İMZALAMA VE TESLİM İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME NOTU

Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi AGG Toplu Konut Projesinde yer alan konutların sözleşme imzalama ve teslim işlemleri; 16-24 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Bu çerçevede;

TOKİ tarafından hazırlanan ve ilan edilen “Sözleşme İmzalama ve Konut Teslim Programı” çerçevesinde konutların sözleşme imzalama işlemleri T.Halk Bankası Safranbolu şubesinde ve teslim işlemleri Metroplan Müş. Müh. San. Ve tic. Ltd. Şti. aracılığı ile Karabük Safranbolu Akçasu Mahallesi Projesi Şantiyesinde gerçekleştirilecek.

Konut alıcıları konut teslim programı çerçevesinde kendilerine bildirilen günde kendi imkanları ile Şantiyeye ulaşacaklardır. Konut teslim işlemlerine saat 09:00’da başlanacak.

Kendisine bildirilen günden başka bir günde konut teslimi için başvuruda bulunan konut alıcılarının işlemleri, geldikleri gün için belirlenmiş konut alıcılarının işlemleri tamamlandıktan sonra yapılabilecek.

3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarı peşin olarak ödenecek. KDV bedeline ilişkin belge veya dekont ibraz edilmeden kesinlikle teslim işlemi gerçekleştirilmeyecek.

Konutların ilk taksit ödemesi sözleşme tarihini takip eden ay başlatılacak olup; ilk dönemsel artış ise Temmuz 2017’de uygulanacak.

- Şantiyede yapılacak konut teslimi sırasında; konut alıcılarının aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekiyor:
- Kimlik belgesi (Nüfus cüzdanı).
- Gayrimenkul Satış Sözleşmesinin hak sahibinde bulunan nüshası.
- Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi.
- KDV işlemine ilişkin belge veya fatura.
- Belgeler eksiksiz ise, konut alıcılarına Müşavir firma tarafından “Konut Teslim Tutanağı” ile Müşavir firma tarafından mahal listesine göre tanzim edilecek olan “Konut Tespit Föyü” imzalatılacaktır.

EMLAKEKİ.COM ÖZEL HABER
ETİKETLER
#TOKİ #Safranbolu