Konut Haberleri
06 Mayıs 2016 11:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:18

TOKİ Manisa Görele'de ikinci etap çalışmalarına başlıyor!

Manisa Görele'de birinci etap çalışmalarını bitiren TOKİ, aynı ilçe için ikinci etap çalışmasına başladı. Bu kapsamda bölgeye 63 konut daha yapılacak...

TOKİ Manisa Görele'de ikinci etap çalışmalarına başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Manisa'nın Görele ilçesine yaptığı birinci etap çalışmalarının ardından, aynı ilçeye ikinci etap çalışması kapsamında 63 konut daha yapacağını açıkladı. 

TOKİ'nin yeni projesine ilişkin açıklamada bulunan Gördes Belediye Başkanı Muhammet Akyol, TOKİ Başkanlığı'nın Manisa Gördes 2. Etap TOKİ Konutları projesi kapsamında ilçeye 63 konut daha kazandıracağını söyledi.

TOKİ'nin daha önce ilçede 1. Etap TOKİ Konutları, Gördes Belediyesi Sosyal Konutları ve Akdeniz Apartmanı projelerini hayata geçirdiği Manisa Gördes'te bu kez de  2. Etap TOKİ Projesi için çalışma başlatıldı. Atatürk Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan  Manisa Gördes 2. Etap TOKİ Konutları projesi için başvuruların başladığını ve 31 Mayıs 2016 tarihinde sona ikinci etap,ereceğini belirten Başkan Akyol, proje kapsamında, 4 blokta tamamı 83 metrekare alanlı 2 oda 1 salon daireler inşa edileceğini belirtti.

Projeye yoğun talep olması halinde TOKİ'nin projedeki konut sayısını revize edebileceği de bildirldi.